Seneste nyt
-
Kan man fryse cremefraiche?
23. apr 2025 22:00 -
Sådan kan du bruge almindelige ris som sushi-ris
23. apr 2025 21:00 -
Sådan kan du bruge Grand Padano i stedet for parmesanost
23. apr 2025 20:00 -
Denne fejl ødelægger dine glas i opvaskemaskinen
23. apr 2025 19:00
-
Sådan erstatter du æg med majsstivelse
23. apr 2025 19:00 -
Denne temperatur skal salsa verde serveres i
23. apr 2025 18:00 -
Sådan kan du dampe blåmuslinger i øl
23. apr 2025 17:00 -
Derfor bliver dine asparges bløde ved stegning
23. apr 2025 17:00
-
Sådan giver du dine overnight oats et protein-boost
23. apr 2025 16:00 -
Sådan bør du opbevare frisk gær
23. apr 2025 15:02 -
Den bedste udskæring til carnitas
23. apr 2025 14:43 -
Sådan matcher du tequila med steak
23. apr 2025 14:39
-
Sådan giver du frosne pommes frites til rette tilberedning
23. apr 2025 14:30 -
16 geniale steakhouses i Los Angeles
23. apr 2025 14:25 -
Hjemmelavet infusion: sådan gør du
23. apr 2025 12:00 -
Så længe kan rå kylling holde sig i køleskabet
23. apr 2025 11:22
-
9 geniale cocktails med japansk whisky
22. apr 2025 22:00 -
Denne cocktail med 71 ingredienser er enhver bartenders mareridt
22. apr 2025 21:00 -
De bedste udskæringer til møre steak bites
22. apr 2025 20:00 -
Derfor bør du holde igen med saucerne, når du spiser sushi
22. apr 2025 19:00
-
-
Skal kyllingen i mel eller æg først, når du panerer? Her er svaret
22. apr 2025 17:00 -
Sådan spotter du med det samme, om din mørke chokolade er noget bras
22. apr 2025 17:00 -
Den nemmeste måde at tilberede fisk på - også hvis du er totalt nybegynder
22. apr 2025 16:00
-
12 klassiske fejl der ødelægger din hjemmelavede sushi
22. apr 2025 15:00 -
Kombucha vs. kaffe - hvilken drik giver dig det største koffein-kick?
22. apr 2025 14:00 -
Det ene ekstra trick der løfter dine kødboller fra ok til episk
22. apr 2025 13:00 -
Den her mørke chokolade fra Ecuador koster næsten 4.500 kr. for 50 gram
22. apr 2025 12:00
-
5 slags kød og fisk du burde marinere i tequila
22. apr 2025 12:00 -
-
Gør hård brun farin blødt igen med en frugt fra frugtskålen
22. apr 2025 10:50 -
Torta Verde
22. apr 2025 00:00