Mandekogebogen

Fejr amerikanernes årlige sennepsdag med hjemmelavet senneps-is

Kan det fungere?

Det amerikanske sennepsmærke French's har samarbejdet med iskæden Coolhaus i forbindelse med den nationale sennepsdag i USA.

Lørdag d. 3. august står nemlig i sennepsens tegn.

Og ja, det lyder sgu lidt specielt?

Isen bliver lanceret i en begrænset periode i New York og Los Angeles - så med mindre du lige smutter forbi USA, så kan det være, at vi skal forsøge os med at kreere en dansk variant herhjemme!

Men her har French's gjort det nemt - de har nemlig lanceret en opskrift til hjemmebrug!

Se med herunder videoen:

ANNONCE

Sennepsis

Vanvittigt!

0 portioner 0 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. kcal pr. portion

Ingredienser

  • 4½ dl piskefløde
  • 2½ dl kondenseret mælk
  • 1½ dl sødmælk
  • 1 dl glukosesirup
  • 2 spsk. rørsukker
  • 1½ dl sennep
  • 1 knsp. salt
  • 1 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne sammen og blend det til en ensformig masse - det tager ca. 1 minut.
  2. Hæld hele den uhellige masse på en ismaskine og lad den fryse ned. Lad den stå i fryseren 20-30 minutter og herefter er den klar til servering til de modige!
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt