Mandekogebogen

Friturestegning på den sunde måde

Dette indhold er sponsoreret 

Er du gået i stå i køkkenet? Har du mistet inspirationen og gået sur i lasagne og spaghetti med kødsovs? Der går hverdag i den, og madlavningen om aftenen er noget, der hurtigt skal overstås. Man vil gerne bruge energi på at prøve noget nyt i køkkenet, som udfordrer både evner og smagsløg, men tiden er bare ikke til det i hverdagen, hvor børnepasning, tøjvask og rengøring kommer i første række. Det er en problemstilling, som mange kender til, og i et travlt, moderne samfund er det ikke et problem, der bliver mindre. En nem måde at pifte madlavningen op er med en Airfryer, som giver dig mulighed for at prøve kræfter med nye måder at tilberede maden på, som ikke kræver timevis i køkkenet. 

Skru op for varmen og ned for kalorierne

Friturestegning er som bekendt ikke særlig sundt, og man kan hurtigt indtage mange flere kalorier end nødvendigt med denne tilberedning. En Airfryer er et sundt alternativ til friturestegning, hvor man helt eller næsten dropper olien og i stedet gør brug af varmluftsfriture. Alligevel kan man få den lækre, sprøde konsistens, som vi alle er vilde med, når vi forkæler os selv med pommes fritter, nuggets eller mozarella sticks. Der findes masser af airfryer tilbehør, som kan gøre det endnu nemmere og lækrere at lave mad, så mulighederne i køkkenet er stort set uendelige. 

Fritere, grille, riste, stege, ovnbage ….

… Ja, listen over ting du kan man en airfryer er lang. Der findes faktisk næsten ikke det køkkenudstyr til tilberedning af mad, som en Airfryer ikke gør det ud for. Pommes fritter er nemlig langt fra det eneste, som du kan lave i din Airfryer, så du kan nemt lave alle dine favoritretter. Du kan både lave kylling, bøf og fisk, og du kan selv bestemme, hvordan tilberedningen skal foregå. Ligeledes kan du selv justere, hvor stor mængden af olie brugt til tilberedningen er. Netop dette er smart, i det du kan få oplevelsen af det friturestegte og det sprøde, men på en sund og nærende måde. 

Gode tips og tricks

Den nemme måde at lave mad på kan godt afgive nogle grimme lugte de første par gange du bruger den. Derfor er det en god ide, at lufte godt ud efter brug, og så vidt muligt placere din Airfryer så tæt på emhætten som muligt. 

Maden tilberedes i kurven, der følger med, men et godt tip er, at man også sagtens kan bruge sine egne skåle eller fade. Dette er især praktisk, når man skal lave sauce og andre flydende ting. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE