Mandekogebogen

Game of Thrones-whisky er alt andet end blot en gimmick

Nerd-alert på den helt rigtige måde!

Vi er ganske få dage fra at få første afsnit af den nye sæson af Game of Thrones - og ikke bare en ny sæson, men mere specifikt den ottende og sidste i epoken!

Derfor har HBO selvfølgelig kørt det tunge skyts i spil og smidt så meget kul som overhovedet muligt på hypetoget.

Og der findes selvfølgelig det klassiske merchandise med filmbokse, notesbøger og kaffekrus - men i år har taget skridtet videre og skabt noget helt unikt.

Game of Thrones-whisky!

ANNONCE
Game of Thrones-whisky er alt andet end blot en gimmick

Hvad der i normale tilfælde ville være lidt af en gimmick, hvor skaberne bag et brand måske kunne være tilbøjelige til blot at klistre et logo på en almindelig flaske, har HBO i samarbejde med Diageo nemlig gjort sig umage med deres whisky-version.

Fordelt på otte flasker får hvert hus i Westeros en mulighed for at 'fortælle deres historie' gennem smagsløgene - mere specifikt på den måde, at hver flaske er en destilleret essens fra de værdier eller det område, som Huset står for.

Vi har eksempelvis været så heldige at få Taliskers flaske i hus, som i denne kollaboration læner sig op af House Greyjoy - et hus kendt for sin placering ved havet, det famøse kraken-segl og ikke mindst de barske områder. 

Her minder selve lokationen i Westeros om udtrykket Talisker, som også udnytter sin lokation og sin tilgang til whiskyproduktionen i barske omgivelser. 

Smagen bliver havfrisk, let saltet og sprittet, hvilket giver et spark af smagsnoter, som for alvor får Jon Snow til at rejse sig!

ANNONCE
Game of Thrones-whisky er alt andet end blot en gimmick

De er dog utroligt limiterede, og den eneste danske sælger herhjemme i Danmark, whisky.dk, har meldt udsolgt på webshoppen.

Oh well, du kan altid ty til eBay, hvor flaskerne om kort tid nok vil være tårnhøje.

Men hvis du har whisky-næsen skruet ordentlig på - så er dette et stykke merchandise, du IKKE vil gå glip af!

ANNONCE
Game of Thrones-whisky er alt andet end blot en gimmick
Del

Seneste nyt