Mandekogebogen

Glenlivets lancerer hemmelighedsfuld single malt, hvor smagsprofilen er skjult som en kode

Glenlivet Code hylder kodebryderen, Alan Turing.

Glenlivet har annonceret en ny, limited edition whisky, som går under navnet The Glenlivet Code.

Den er anderledes på det punkt, at det kræver en rigtig connoisseur at kunne åbne op for informationerne omkring cask finnish og smagsnoter. Den eksklusive single malt koster 730 kroner pr. flaske og inspireres af den britiske kodebryder, Alan Turing, som du blandt andet så i filmen The Imitation Game med Benedict Cumberbatch.

Flasken bliver lanceret i slutningen april.

Flasken information er bygget op som en labyrint, hvor købere skal bruge app'en Shazam til at scanne en unik kode på æsken. Det skulle få et hologram af Glenlivets Master Distiller Alan Winchester frem, som vil hjælpe dig på den smagsrejse. Desuden kan man også være med på et virtuelt tasting room på TheGlenlivet.com

Ved lidt sjov kodebrydning kan man åbne op for, hvad smagsprofilen er, hvor man kan bruge sin score til at måle sig med andre whisky-elskere. De officielle smagsnoter bliver offentliggjort i slutningen af 2018.

Det fede er, at man får til opgave selv at finde smagen - på den måde kan man øve sine smagsløg og ikke lade sig 'inspirere' eller snyde af, hvad der står på flaskens label.

Hemmelighedsfuld single malt!

ANNONCE
Glenlivets lancerer hemmelighedsfuld single malt, hvor smagsprofilen er skjult som en kode
Del

Seneste nyt