Mandekogebogen

Gør det nemt for dig selv til julefrokosterne og nytår

Dette er sponsoreret indhold


December nærmer sig med hastige skridt, og det betyder flere ting. Særligt betyder det et hav af julefrokoster, og at der ikke er længe til, at vi går ind i det nye år. December er for utrolig mange en stressende tid. Det skyldes særligt, at der på denne tid af året skal planlægges en masse. Hvis det er dig, der står for at planlægge julefrokost og/eller nytår dette år, kan du lade dig inspirere her af, hvordan du gør det lettest for dig selv, og dermed mindre stressfuldt. 

Du behøver ikke stå for maden selv

Maden til julefrokosten og nytår er mange gange noget af det, som der stresser allermest ved planlægningen. Særligt hvis du skal stå for at lave maden selv. Derfor kan det være en god ide at give dig selv et stort frirum i din planlægning ved at bestille maden udefra. Du kan uden problemer bestille mad til julefrokost - også så der er noget, som alle kan lide. Det samme gælder mad til nytår. Her er der ofte et fokus på, at maden skal være noget særligt og utrolig lækker. Denne oplevelse kan du også sagtens få ved at bestille mad ud af huset. Det handler bare om at finde det helt perfekte sted, som kan levere den helt perfekte menu. En del steder giver dig endda muligheden for at sammensætte din menu mere eller mindre selv, så det bliver det helt rigtige.

Sammenskudsgilde med pynt

I stedet for at det er dig, der skal stå for hele oppyntningen selv til julefrokosten eller nytår, kan du vælge at lave en sammenskudsgilde med pynt. Med det menes der, at du beder alle de deltagende gæster om at tage mindst et stykke pynt med hver især. Ved at gøre dette, slipper du for den helt store handletur, og ikke mindst for at skulle finde en plads til alt det pynt, som du har handlet. Du behøver heller ikke overveje, hvordan der skal pyntes, da det er samtlige gæster, der kommer til at have en indflydelse på dette. 

Selvom hvis du er en af dem, der godt kan lide at pynte op og anrette, kan alle have brug for, at det er lidt nemt i ny og næ. Særligt kan der være brug for det i den hektiske juletid, hvor der er mange andre ting at tænke på.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce