Mandekogebogen

Grillbar-klassikere i nye højder: Mølr Spisebar i SiloCPH giver bøfsandwichen en gastronomisk opgradering

Bøfsandwich-makeover?

Hvis du troede, at bøfsandwichen, flæskestegssandwichen og grillkyllingen hørte hjemme på en tankstation eller en havnekro, så kan du godt tro om igen. Fra den 12. marts kan du sætte tænderne i dansk grillbar-mad i nye omgivelser, når Mølr Spisebar i SiloCPH lancerer deres nye menu – med en ambition om at hæve kvaliteten på klassikerne uden at pille ved charmen.

Og ja, vi taler om bøfsandwich med brun sovs, sprød flæskestegssandwich, saftig grillkylling og naturligvis fiskefilet med pommes og remoulade. Endda med rejecocktail på kortet – for en rigtig grillbar skal selvfølgelig også kunne levere et skud nostalgi.

Kendt grillmad, ukendt niveau

De fleste forbinder grillbar-retter med en hurtig bid mad i en brandert eller en søndagsfrokost på en kro. Men hvem siger, at kvaliteten ikke kan være i top? Mølr Spisebar rykker hele konceptet op – bogstaveligt talt.

På 17. etage af Silo-bygningen i Nordhavn vil man kunne nyde udsigten over København, mens man sætter tænderne i velkendte favoritter – lavet med kærlighed og råvarer af høj kvalitet. Morten Køster, ny køkkenchef i SiloCPH, har sammen med kok David Johansen skabt en menu, der hylder det simple og smagfulde, men uden at gå på kompromis med håndværket.

Grillmad og søndag – en perfekt kombi

For dem, der er vant til at lede byen tyndt efter et ordentligt måltid mad om søndagen, er der gode nyheder: Fra den 23. marts holder Mølr Spisebar åbent om søndagen.

Det betyder, at gæster kan nyde en bøfsandwich eller en flæskestegssandwich, uden at de selv skal røre en pande. Perfekt til dem, der elsker god mad, men som ikke magter at lave den selv efter en festlig lørdag aften.

Så hvis du er klar til at opleve grillbar-klassikere i nye omgivelser, er Mølr Spisebar i SiloCPH stedet, du skal sætte kursen mod. Det bliver snasket, nostalgisk – og overraskende lækkert.

Hvad består deres retter af? 

Kyllingen i retten med grillkylling er fra det nordjyske, økologiske familielandbrug, Rokkedahl.

Grisekødet i flæskestegssandwichen er fra "Spis min gris", økologisk. Grisene har fri adgang til udearealer hele året og slagtes lokalt for dyrevelfærdens skyld.

Rejerne til rejecocktailen er søkogte og håndpilles. De er fra Feldts Fiske & Skaldyr.

Remouladen er hjemmelavet, skalotteløgene er ristede, agurkerne og rødkålen er hjemmesyltede i balsamico og bornholmsk honning. Thousand Island-dressingen til rejecocktailen er lavet på cognac og chili.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce