Mandekogebogen

Her er 4 skarpe måltidskasser

Handl ind hjemmefra!

Nogen gange har man bare ikke fantasi og overskud til selv at sætte gang i kokkeriet - men i stedet for at hoppe direkte på noget takeaway, kan man få andre til at sammensætte ugens menu for en - for så bare selv at skulle kokkerere det sidste sammen.

Her kommer måltidskasser ind i billedet!

Måske har du prøvet dem, måske har du ikke - men gældende for markedet er, at du kan skræddersy dine måltider til husstanden såvel som dine kompetencer i køkkenet. Vi har fundet en håndfuld gode bud på måltidskasser leveret direkte til døren - og så er der endda rabat at hente!

ANNONCE
Her er 4 skarpe måltidskasser

Den nemme

Retnemt.dk

Hvad enten du er skarp eller lidt uerfaren i et køkken, så kan vi alle sætte pris på hurtigt, nemt og lækkert mad i en travl hverdag - og selvom du måske ikke skal pendle på arbejde i disse dage, så er der andre faktorer, der spiller ind. Skrigende børn? Lidt for meget ‘kvalitetstid’ med familien? Her får du 30-minutters måltider med spot på sunde råvarer og stor variation.

Hos Retnemt.dk får du 15 procent på de første to leverancer

ANNONCE
Her er 4 skarpe måltidskasser

Den hurtige

Kokkens Hverdagsmad

Her snakker vi måltidskasser gjort endnu mere simple, da alle retterne er tilberedte på forhånd - du skal blot varme dem op! Hvis du gerne vil have lidt fleksibilitet og ikke være ‘bundet’ af måltidskassens enkelte koncept, så kan du blandt andet her vælge enkelte retter og sammensætte ugemenuen på den måde.

Gå til Kokkens Hverdagsmad

ANNONCE
Her er 4 skarpe måltidskasser

Den økologiske

Aarstiderne

Hvis du er til lidt mere variation, flere råvarer og langt flere valmuligheder, som kan skræddersy netop den rette måltidskasse til dig og dine præferencer - så rammer Aarstidernes plet. Alle råvarerne er økologiske, du kan vælge mellem 17 forskellige typer måltidskasser og så er det grønne, sunde måltid altid i fokus - hvad enten vi snakker kød, kødfri eller noget helt tredje.

Aarstiderne.com

ANNONCE
Her er 4 skarpe måltidskasser

‘Fuck it-vi-drikker-det-væk’-kassen

Winefamly

Listens badboy er til dem, som kan brænde vand på eller snuble over trådløst netværk. Maden er måske ikke så vigtig for dig, så du går til druerne - mere specifikt rødvinen! Du kan her skræddersy diverse vinpakker med alskens vin fra hele verden og skabe grundlaget for en herlig karantæne-tid med rigeligt våde varer!

Hos Winefamly kan du få gratis oprettelse og adgang til Europas laveste markedspriser

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce