Mandekogebogen

Herre overtøj og accessories til enhver mands sommergarderobe

Dette indhold er sponsoreret

Herre overtøj og accessoires er et must i enhver mands garderobe. Men hvad skal man gå efter? Læs med her og bliv klogere.

Herre overtøj til de køligere sommernætter

Når sommeren er på sit højeste, og temperaturen nærmer sig de 30 grader, kan det være svært at vælge det rette herre overtøj samt at finde på et outfit, der både er behageligt at have på, men også ser stilet ud.

Ofte vil man gerne undgå for meget tøj på, da det kan blive for varmt. Men samtidig skal man huske på, at natten kan blive koldere end dagtimerne. Herre overtøj er derfor en god løsning, da man kan have et par lette jakker med i tasken eller bilen. Disse kan man kan tage på, når temperaturen begynder at falde.

Hørskjorten er en god mellemting

Hørskjorter er en type af skjorte, der er lavet af hør. Hør er en meget blød og behagelig type af stof, der gør denne type af skjorte velegnet til at have på i varmere temperaturer. Hørskjorter findes i mange forskellige designs og farver, så der er noget for enhver smag.

De fleste hørskjorter har en klassisk pasform med lange ærmer og knapper hele vejen ned ad fronten. Nogle hørskjorter har dog knapper kun halvvejs ned ad fronten eller ingen knapper overhovedet. Derudover findes der også hørskjorter med korte ærmer, som kan være behagelige at have på i varmere temperaturer.

Hvis du leder efter en behagelig skjorte til at have på til sommerens arrangementer, så kan det anbefales at tage et kig på hørskjorterne. For på denne måde får du det hverken for varmt eller for koldt, hvis det er for varmt at have herre overtøj på og for koldt kun at være i ført en T-shirt. Hørskjorten er dermed den perfekte mellemting, når det kommer til herre overtøj.

En hat eller et sæt af solbriller til at beskytte sig mod solen

En hat eller et sæt af solbriller er en god investering, hvis man gerne vil beskytte sig mod solen. Solbriller kan både beskytte øjnene mod skadelige UV-stråler og samtidig gøre det nemmere at se på en varm sommerdag.

En hat kan også beskytte hovedet mod solens stråler og samtidig holde hovedet køligere på en varm dag. Hvis man vælger at investere i en hat eller et par solbriller, så er det vigtigt at vælge noget, der passer til ens stil. Der findes et hav af forskellige hatte og solbriller på markedet, så der er helt sikkert noget for enhver smag.

Du kan med fordel vælge en hat eller et par solbriller, der fungerer godt sammen med dit herre overtøj, så du føler dig velklædt, når du forlader huset. 

Forhåbentlig er du nu blevet lidt klogere på herre overtøj, hatte, solbriller og den klassiske hørskjorte, som alle er musthaves i enhver mands sommergarderobe. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE