Mandekogebogen

Jack Daniels lancerer whisky-hyldest til ild med Tennessee Fire

Med et strejf af kanel.

Jack Daniels har prøvet kræfter med en ny variation af deres populære whiskey, hvor de som et  ekstra finish har tilsat kanel.

Enhver flaske Jack Daniel’s Tennessee Whiskey starter med ild. Var det ikke for ilden, ville vi nemlig ikke have den særlige runde Jack Daniel’s smag. Tre dage om ugen, tre gange pr dag bliver der således tændt et kæmpe bål skabt med ren og ulagret Jack Daniel’s Tennessee Whiskey som tændvæske. Den destillerede alkohol bliver dråbe for dråbe filtreret gennem ahorntrækul, som fjerner urenheder og giver whiskeyen den særligt blød og

runde smag, som er kendt i hele verden.

Jack Daniel’s Tennessee Fire er den første Jack Daniel’s, der hædrer ilden og dens særlige rolle som ingrediens så meget, at den er opkaldt efter denne.

Selvom Jack Daniels anbefaler det som et iskoldt shot, så kan vi se muligheder i at pifte de klassiske kanelsnegle noget så voldsomt op!

Jack Daniel’s Tennessee Fire forhandles bl.a. i Føtex og Bilka til vejl. udsalgspris på 204,95 kr.

 
ANNONCE
Jack Daniels lancerer whisky-hyldest til ild med Tennessee Fire
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt