Mandekogebogen

Japan introducerer ny vanvidstrend: Chokolade-ramen

Er verden klar på det?

Det japanske køkken er ikke bleg for at lave nogle vanvittige, ofte tvivlsomme vanvidskreationer på den gastronomiske front - og nu er de på banen igen.

Hvad siger du til en omgang nudler, som svømmer rundt i chokolade?

Sådan kan du opleve det hos ramen-restauranten Kourakuen, som selvfølgelig har fundet på denne vanvittige ting på til valentinsdag. 

Chocolate Ramen.

Du får en soya-baseret bouillon med kakao-olier og selvfølgelig de klassiske råvarer alt efter valg - kød og grøntsager. Foruden dette får du også bogstaveligt talt en chokoladebar, som bliver placeret i den varme suppe for at give smag og duft. 

Ville du have mod på at prøve? Retten er tilgængelig på menukortet i en kort periode, og kommer til at koste blot 32 danske kroner!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt