Mandekogebogen

Kadeau er klar med Michelin-mad som take-away

Michelin-stjernet mad som "take-away".

Restaurant Kadeau er klar med deres nye koncept, Kadeau at Home, der gør det muligt at få Michelin-restauranten hjem til sig selv. Det nye tiltag kommer i tre forskellige prisklasser og kan derfor benyttes til enhver lejlighed.

Bålbagte rødbeder med stegt jomfruhummer og sidste års bær, tatar med østers, sprødt brød og karse eller hengemte bær, ymer, havre og citrusurter. Hvis du vil byde dine gæster på en gastronomisk oplevelse i verdensklasse, er det nu muligt med Kadeau at Home. Det er folkene bag den to-stjernede danske Michelin-restaurant, der byder velkommen til et nyt cateringkoncept, hvor store madoplevelser kan ske hjemme hos dig selv. Og i alle prisklasser - så alle madentusiaster kan være med.

"Vi vil gerne give folk en stor oplevelse i deres eget hjem. Derfor har vi udviklet et koncept, som kan moduleres alt efter, hvad du har brug for. Skal du blot holde middag for vennerne? Så kan du komme ned hos os og hente mad, som kun skal varmes, tilberedes og anrettes. Der medfølger nøje instruktioner omkring tilberedning og anretning.Er du derimod ude i et større selskab, kan du bestille både kok, tjenere, service og selvfølgelig mad og drikke - alt sammen i særklasse," forklarer Martin Jacobsen, der er køkkenchef hos Kadeau at Home.

Tre varianter

Kadeau er kendt for at være Bornholm på en tallerken - mange af deres råvarer er hentet ind fra Bornholm, hvor ejerne kommer fra - og derudover er der fokus på lokalt dyrkede ingredienser, som er i sæson. Nærværet og fleksibiliteten er også tænkt ind i deres catering-koncept, hvor tre forskellige pakker fås. Den mindste pakke ligger på 350 kr. pr. person, hvor du selv afhenter mad hos Kadeau, og den dyreste er fra 1.200 kr. pr. person. Ligegyldig, hvilken pakke du vælger, får du Michelin-mad - hjemme hos dig selv.

ANNONCE
MarieLouiseMunkegaard - Kadeau er klar med Michelin-mad som take-away MarieLouiseMunkegaard
ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt