Mandekogebogen

Kødnål

Skal du have bedre styr på stegen?

En kødnål er et køkkenredskab, der anvendes til at sy eller binde kød sammen under tilberedning. Det er en lille, tynd og spids metalnål, der typisk er omkring 20 cm lang.


Kødnåle bruges primært til at holde steg eller andre store stykker kød sammen, mens de tilberedes. De kan også bruges til at holde fyldet inde i f.eks. en kylling, eller til at samle mindre stykker kød, så de bliver til større stykker.
Kødnåle fås i forskellige størrelser og materialer. De kan være lavet af metal, rustfrit stål eller plastik. Nogle kødnåle har endda en tråd eller et bånd fastgjort til dem, så de er lette at trække ud af kødet, når det er færdigtilberedt.

Når du bruger en kødnål, skal du være forsigtig, da den er spids og skarp. Det er også vigtigt at huske på, at kødnåle kan påvirke tilberedningstiden, da de kan påvirke varmefordelingen i kødet.

Kødnåle kan købes i køkkenudstyr butikker og supermarkeder, og prisen afhænger af materialet og størrelsen. Det er vigtigt at vælge en kødnål af høj kvalitet, der passer til dine køkkenbehov.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce