Mandekogebogen

Limfjordsporteren fylder 30 år og får æresplads på Ølfestivalen

En evig klassiker!

Limfjordsporteren.

Vi har allesammen haft et kærlighedsforhold til denne skønhed på et eller andet tidspunkt i livet.

Den svigter bare aldrig. 

For mig er det smagen af fredagsbar og glade dage på Århus Universitet i gamle dage!

Den ikoniske og prisbelønnede øl fra Thisted Bryghus fylder 30 år i år, og det fejres på Ølfestivalen i den kommende weekend i København, hvor der ventes op imod 14.000 gæster.

ANNONCE
Limfjordsporteren fylder 30 år og får æresplads på Ølfestivalen

Historien om Limfjordsporteren er historien om et stykke vaskeægte udviklingsarbejde, der stod på i årevis, før smagen sad lige i skabet.

"Øllen blev oprindeligt brygget på Urban i Aalborg, men da de lukkede i 1986, købte Peter Klemensen rettighederne til Thisted Bryghus. Det var først i 1997, at Klemme var tilfreds med smagen og ikke mente, at den kunne produktudvikles mere. Så der ligger i den grad hårdt arbejde bag Limfjordsporteren, der er vores signaturøl på Thisted Bryghus", fortæller Direktør Aage Svenningsen.

 Startskuddet går på Danske Ølentusiasters årlige Ølfestival, der starter torsdag og finder sted i København. 

Startskuddet på jubilæet bliver på på Danske Ølentusiasters årlige Ølfestival, der starter torsdag og finder sted i København.

"Loungen serverer Thy hyggetapas med Thybo Ost fra Thise Mejeri med Thya Sennep, bagt brød med Limfjordsporter og lækker lokal pesto af smag fra Nationalpark Thy – samt fyldt chokolade lavet på Limfjordsporter fra Thy Chokolade", fortæller Aage Svenningsen.

Vi snakker en lang række spændende versioner af Limfjordsporteren:

- Limfjordsporter lagret på whiskyfade fra Gyrup Gård

- Limfjordsporter, som er gået 5 år over sidste holdbarhed

Så er du klar til en loungeoplevelse med Limfjordsporteren, så afvikles Ølfestivalen i DSB´s gamle Lokomotivværksted i det centrale Købehavn og starter torsdag og slutter sent lørdag aften.

Alle forsalgsbilletterne er allerede revet væk, men der er stadig mulighed for at købe et mindre antal billetter ved indgangen.

Tillykke til Limfjordsporteren!

ANNONCE
Limfjordsporteren fylder 30 år og får æresplads på Ølfestivalen
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt