Mandekogebogen

Michelin-kok Cornelius Speinle tryller med madlavningen på nyt 5-stjernet hotel i Hamborg

The Fontenay åbner dørene d. 19. marts.

Hvis du mangler inspiration til din næste udflugt og gerne sætter næsen op efter kulinariske rejsemål - så er Hamborg et godt bud dit næste stop.

Den 19. marts slår det femstjernede luksushotel The Fontenay dørene op i hjertet af Hamborg ved søen Alster. Den organisk formede glasbygning huser ud over 130 værelser med panoramavinduer og specialfremstillede møbler også en gourmetrestaurant med en ambitiøs kok bag komfuret, en rooftop-bar med udendørs tagterrasse samt et 1.000 m2 stort spaområde med infinity pool.  

Maden bliver kreeret i den famøse restaurant Lakeside på syvende og øverste etage, hvor stjernekok Cornelius Speinle skal stå for en omgang fine dining. Speinle har tidligere arbejdet på flere 3-stjernede restauranter, og fik selv sin egen Michelin-stjerne med restauranten "Drei 10 Sinne im Huuswurz". Nu er han klar til at trylle i det nye hotel, hvor han i et interview med Manager Magazin har udtalt, at han tager sine schweiziske madlavningsteknikker, evner og erfaring med sig på det fem-stjernede hotel.

Hvis du skulle have interesse i at se, hvad Speinle kan trylle frem af gourmetmad, så kan du læse mere om hotellet her

Om The Fontenay
Femstjernede The Fontenay ligger i det centrale Hamborg og har 130 værelser fra 48-220 m
², et 1.000 m² wellnessområde samt flere barer og restauranter. Hotellet er en del af Leading Hotels of the World. Ud over overnatninger arrangerer The Fontenay også konferencer og events. Hotellet afspejler på mange måder det moderne Hamborg med sin åbensindede, moderne og gæstfrie stemning.

ANNONCE
Michelin-kok Cornelius Speinle tryller med madlavningen på nyt 5-stjernet hotel i Hamborg
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt