Nu kan du få hotwings 'marineret' i 24 karat guld
Når snacken skal være lidt udover det sædvanlige!
Hotwings er den klassiske snack, når man er lidt lækkersulten, eller mangler en hurtig bid mad på farten.
Og selve essensen af konceptet er et mørt stykke kylling og en stærk marinade - men hvad sker der, når man skifter marinaden ud med guld?
Jonathan Cheban har lavet et samarbejde med New England-sportsbar og lounge The Ainsworth, som nu serverer guldmarinerede hotwings.
Kyllingevingerne bliver først lagt i en marinade af kokosolie, chipotle-chili og honning i 24 timer - derefter bliver de friteret og vendt i 24 karat guldflager.
Konceptet hedder The Foodgod 24 Karat Wings og koster følgende i tre forskellige pakkeløsninger:
10 vinger for 185 kroner
20 vinger for 370 kroner
50 vinger og en flaske champagne Armand de Brignac for 6200 kroner
Man kan lige så godt gå all-in?
Konceptet bliver et fast sortiment i menuen ved lokationerne i Chelsea, East Village og Manhattan.