Mandekogebogen

Nu kan du få hotwings 'marineret' i 24 karat guld

Når snacken skal være lidt udover det sædvanlige!

Hotwings er den klassiske snack, når man er lidt lækkersulten, eller mangler en hurtig bid mad på farten.

Og selve essensen af konceptet er et mørt stykke kylling og en stærk marinade - men hvad sker der, når man skifter marinaden ud med guld?

Jonathan Cheban har lavet et samarbejde med New England-sportsbar og lounge The Ainsworth, som nu serverer guldmarinerede hotwings. 

Kyllingevingerne bliver først lagt i en marinade af kokosolie, chipotle-chili og honning i 24 timer - derefter bliver de friteret og vendt i 24 karat guldflager.

Konceptet hedder The Foodgod 24 Karat Wings og koster følgende i tre forskellige pakkeløsninger:

10 vinger for 185 kroner

20 vinger for 370 kroner

50 vinger og en flaske champagne Armand de Brignac for 6200 kroner

Man kan lige så godt gå all-in?

Konceptet bliver et fast sortiment i menuen ved lokationerne i Chelsea, East Village og Manhattan.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt