Mandekogebogen

Nu kan man købe en vegansk udgave af Magnum

Den populære is har fået en makeover.

Den klassiske Magnum er en ispind, man aldrig går galt i byen med - eller mandel-udgaven, som for alvor vækker barndomsminder.

Men i virvaret af Toblerone og Kinder Bueno-is har Magnum nu trådt ind på banen med en vegansk udgave af deres ikoniske klassiker. 

Visse mennesker kan desvære ikke tåle laktose, og derfor er ispinden nu skabt til dem, som stadigvæk trænger til en syndig smagsoplevelse på en varm sommerdag.

Den veganske udgave fås både i klassisk og mandel-udgave.

Magnum har afprøvet den nye is i Finland og Sverige, og med en stor succes har du nu lanceret dem i England. 

Isen skulle være lavet af ærteprotein, mens kakaobønner er brugt til at lave den sprøde chokolade-overflade.

Hvis nogen har smagt den, så smid gerne en kommentar på, om vi skal krydse fingre for, at den lander i Danmark!

ANNONCE
Nu kan man købe en vegansk udgave af Magnum
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt