Mandekogebogen

Ombyt din CO2 flaske hos Watertrade

Dette indhold er sponsoreret

Enhver der er i gang med et ølbryggerprojekt, er bekendt med, at co2 og det rigtige tryk er nødvendigt for at tappe øl professionelt. Derfor må man bruge co2 flasker i gasflasker, for at tappe lækkert øl. Co2 flaskerne bruges ligeledes til camping eller i et akvarium, eller de kan bruges til at lave sodavand og danskvand, da co2 bruges til at generere brus. Co2 flaskerne har således mange forskellige funktioner, men hvad gør man med co2 flaskerne, når de er tømt for co2? Det skal du ikke længere tænke på, da Watertrade hellere end gerne vil hjælpe dig af med dine tømte flasker. De tilbyder dig nemlig opfyldning af co2 flaske, så du i stedet for at købe nye flasker, kan genanvende din gamle beholder, og blot skal betale for indholdet på den nye flaske, fremfor både flaske og indhold. På denne måde både skåner du miljøet og sparrer penge - win win, ikke?

Co2 flasker til ethvert behov

Hos Watertrade kan du købe forskellige størrelser flasker og pakker med co2 flasker, alt efter hvor meget co2 du skal bruge. Der er ligeledes heller ingen grænser for, hvor i Norden du kan få tilsendt co2 flasker til, da Watertrade kan levere co2 flasker til hele Norden. Det gør de med et fokus på service i høj kvalitet og knivskarpe priser. Den gode service ses blandt andet ved, at Watertrade som de eneste i Norden tilbyder dag-til-dag levering af co2 flasker, samt de har et meget brugerventligt retursystem. De har ligeledes mange års erfaring i vandløsninger, og dette gælder både til private og kontorer. Hvis du er usikker omkring, hvilken løsning der passer til dit behov, står Watertrade klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have, så I kan finde en fælles løsning, som er den rette for dig. 

Genopfyld din co2 flaske og spar penge 

Watertrade går ind for genanvendelighed, hvorfor de har gjort det muligt for deres kunder at ombytte sine co2 flasker. Dette ikke bare skåner miljøet, men giver ligeledes kunderne mulighed for at sparre penge. Det gøres ved at sende sine gamle co2 flasker retur, og så modtager man samme størrelse flaske igen, blot genopfyldt med co2. På denne måde får du det til en god pris, da du er fri for at betale for en beholder igen, men blot indholdet i beholderen. Du modtager derfor altid en returlabel til brug for retunering af de tomme flasker. Det er nemt og effektivt, og du vil dagen efter modtage en ny, fyldt flaske. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce