Mandekogebogen

Rigtigmad.dk - gris i verdensklasse og kvalitetsråvarer i øjenhøjde

Aldrig har den spanske sortfodsgris været tættere på det danske køkken.

Thomas Rode og co. har i noget tid puslet med idéen om at skabe en madklub, hvor kvalitetsråvarer rimer på let tilgængelighed og overkommelige priser.

Tidligere på året blev konceptet en realitet med Rigtigmad.dk, hvor man kan købe forskellige udskæringer, delikatesser og kreationer, som bringer lidt ekstra ind i hverdagskøkkenet. 

"Vi tror på, at rigtig mad er 100% naturligt og skabt af mennesker der mener, at vi skal se tilbage i tiden for at kunne definere fremtidens fødevarer."

Med et mantra der bærer præg af erfaring og overblik over udbuddet af diverse råvarer på det danske hverdagsmarked, kan man hurtigt opnå den erfaring, at konceptet rammer på et tørt sted.

Jeg kommer selv fra Vestjylland - mere præcist Lemvig - hvor vi har været vant til at få frisk fisk direkte ind fra kutteren. Bogstaveligt talt. Når man kommer til de lidt større byer, kan det være svært eksempelvis at finde et stykke torskefilet, som er helt friskt. 

Det nye madkoncept sørger for (forhåbentligt) at kickstarte en trend om, at gode råvarer skal ikke være noget, man rejser land og rige rundt for at finde - det skal være i en armslængdes afstand. Og der sker så her i form af en simpel bestilling på nettet og en ugentlig levering om onsdagen.

Prisen for et medlemsskab ligger på 75 kroner pr. måned, hvorefter man har rådighed over nogle solide råvarer til en solid pris.

ANNONCE
Rigtigmad.dk - gris i verdensklasse og kvalitetsråvarer i øjenhøjde

Vi kunne selvfølgelig ikke dy os selv for at afprøve konceptet - og med en fryseboks pakket med alt fra en skånsk landkylling og torskefars med taskekrabbe til hidtil uafprøvede udskæringer af den spanske Iberico-gris, fik vi syn for sagen.

Thomas Rode har tidligere givet os et sneak-peek på mulighederne med ferske udskæringer af Iberico-grisen - det kan du se her i vores projekt, Connery Food: Road Trip.

Det kan hurtigt komme til at lyde som et betalt indlæg, når jeg ytrer, at Iberco-grisens Pluma-udskæring er det bedste stykke gris, jeg nogensinde har fået - men det er no bullshit!

Plumaen er mør, saftig, utrolig nem at tilberede og omringet en lækker, sprød overflade, som nærmest virker som placebo-flæskesvær.

Rigtigmad.dk sørger for, at kunden får kendskab til råvaren og forhåbentlig lærer at have den nødvendige respekt for kvaliteten af de enkelte led i et måltid.

En opsang til bæredygtighed, velsmag og kærligheden i at nørde i råvarer - og så i et overskueligt prisleje og ideelt omfang til hverdagens måltider såvel som weekendens topretter!

ANNONCE
Rigtigmad.dk - gris i verdensklasse og kvalitetsråvarer i øjenhøjde

Rigtigmad.dk

Månedligt medlemsskab: 75 kroner.

Direkte link til Iberico-plumaen (Du ved, du bliver nødt til at smage!)

Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt