Mandekogebogen

Sådan indretter du dit køkken med plakater

Et køkken er et sted langt de fleste mennesker, bruger en hel del tid i, gennem deres liv. Derfor er det også vigtigt at lige netop dette rum er indrettet flot, så du bliver glad af at bruge din tid i køkkenet. Dog kan en udfordring være at der i et køkken simpelthen ikke er plads til de samme pyntegenstande som i andre rum, idet disse pyntegenstande ofte optager for meget plads. Derfor kan det i stedet være en ide at overveje at bruge plakater eller malerier som en del af indretningen i køkkenet. Ønsker du at gøre dette, så du kan få nogle flotte ting at se på mens du laver mad, kan du se her, hvor der er samlet en række råd til hvordan du indretter dit køkken med plakater. 


Sæt eventuelt plakaterne i en ramme for at beskytte dem 

En god ide hvis du ønsker at bruge plakater i dit køkken, er først og fremmest at beskytte dem ved at putte dem i en ramme. Denne ramme behøver langtfra at være noget særligt, og ofte er det nok med en simpel billig klassisk ramme. Det er især en god ide at hænge plakaten i en ramme, hvis den hænger et mere udsat sted, såsom lige over komfuret eller ved ovnen. Her er der nemlig stor chance for at plakaten får snavs på sig, og dette kan ødelægge plakaten. Er den derimod i en billedramme er den nem lige at tørre af. Du kan finde plakater til køkkenet hos minida.dk. 

Overvej at lave et gennemgående tema 

Skal du til at finde de helt rigtige plakater til dit køkken, er det først og fremmest en rigtig god ide, at se på hvilke motiver du har lyst til at have hængende. Online kan du finde alverdens forskellige plakater, og du kan blandt andet finde plakater med stjernetegn hos minida.dk, dette vil mange mennesker finde tiltalende. Ønsker du en anden slags plakat i dit køkken, kan du dog også overveje at have et bestemt tema, og nu hvor der specifikt er tale om køkkenet kunne dette tema fx være madvare. Her kan du selv lave en billedvæg, hvor du køber en masse forskellige plakater og hænger dem op sammen. 

Tænk over hvor meget plads du har i dit køkken

En af de store fordele ved plakater er at de ikke fylder så meget, modsat mange andre dekorative genstande hænger de på væggen, og dette gør også at de ikke fylder eller optager gulvplads. Dog skal du alligevel inden du køber plakaten tage stilling til hvor meget plads du har til plakater på væggene i dit køkken. Plakater kommer nemlig i et utal af forskellige størrelser, og derfor bør du også måle op inden du bestiller dine plakater. Har du en stor hvid væg, er det typisk slet ikke et problem. Men er der tale om en meget lille væg, kan det hurtigt blive en større udfordring at finde den rigtige plakat, dette er dog langtfra umuligt med lidt tålmodighed. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE