Mandekogebogen

Safari - en oplevelse for livet

Hvis man godt kan lide dyr, så er en safari-tur en rigtig god ide. Har får man lov at se dyr i sit naturlige habitat i beskyttede områder. En safari er en uforglemmelig oplevelse, som oftest foregår i en jeep. Her bliver man transporteret fra sted til sted, hvor man prøver at finde dyrene. En safari kombineres oftest med autentiske ophold på forskellige resorts, men det er også muligt, at overnatte ude ved dyrene i telte eller små hytter. Her kan du falde i søvn til magiske stjernehimler og dyr ude foran døren. 

Hvor er det bedst at tage på safari? 

De fleste safarier foregår i Afrika på savannen, hvor man kan besøge meget store beskyttede områder. Du kan også tage på safari i Kenya og Tanzania, hvor fremgangsmåden er den samme som i Afrika. Her lever dyrene i sit naturlige habitat, hvor krybskytter og andet holdes væk. Hvis man vælger hele safari-pakken, så inkluderer turen oftest safari over flere dage, overnatning og forplejning. Man kan smage mange lokale delikatisser på en safari, hvor det oftest er de lokale, som laver maden. Der er mange forskellige virksomheder som tilbyder safari, og man bør gøre op med sig selv, om man ønsker den autentiske oplevelse eller den mere komfortable. Vælg derfor rejsebureau ud fra anmeldelser og de forskellige pakker som der tilbydes.  

Husk at smag på Mandazi

Skal du på safari i Tanzania, så skal du huske at smage på den lokale ret ”Mandazi”, som er en form for bolle. Det er svært at beskrive, hvordan Mandazi smager, men det er typisk en mellemting af en kage og en bolle. Mandazien fyldes oftest med syltetøj eller kompot, men de spises også med flormelis eller andre sukkerlignende ting. Mandazi, safari og dyr – så bliver det ikke bedre og mere autentisk på en mindeværdig oplevelse. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE