Mandekogebogen

Samsung Bespoke køleskabet er designet til at vokse med dig resten af livet

Det "skræddersyede" køleskabet lanceres nu i Norden

Nyt hjem - nyt køleskab? Sådan har det været for mange, mest fordi hvidevarer typisk bliver indkøbt til størrelse og aktuelt brugsmønster.

Men med det nye Bespoke køleskab, vil Samsung gerne gøre op med dette mønster - og byder i stedet potenitelle kunder, til at købe et køleskab, der kan følge dem resten af livet. 

Tanken er, at forbrugerens behov løbende ændrer sig - og i takt med at familien måske bliver forøget, og man finder et nyt hjem - så bør køleskabet kunne følge med. 

"Bespoke er en ny type køkkeninnovation, hvor vi har valgt at fokusere på individuelle præferencer for forskellige forbrugeres livsstil. Det bliver stadig vigtigere, at vores hjemlige miljø passer til vores livsstil. Dette gælder også for vores hvidevarer, som både letter husholdningsarbejdet, men også skal passe til forskellige behov. Vi er derfor glade for at tilbyde Bespoke til forbrugere i Norden, en køleskabs- og fryseserie, der tilbyder højtydende teknologi og samtidig udfordrer de traditionelle farver på hvidevarer - og som kan tilpasses din personlige smag," siger Madeleine Valberg, produktchef for køleskab og fryser hos Samsung Electronics i Norden.

Bespoke skræddersyes både til dit behov - og din smag.

Bespoke kan bestilles i en række forskellige farver, og samtidig er der en god mulighed for at dekorere disse. Designet er meget modulært, og det betyder at man kan tilføje eller fjerne ekstra skabe, alt efter ønske og behov. Videoen her forklarer det bedst:

ANNONCE
Samsung Bespoke

I første omgang lanceres der et 1-dørs køleskab og en 1-dørs fryser her i Norden. 

Samtidig med den modulære og designprægede tankegang, har Bespoke en lang række af de nye og eftertragtede teknologier, som folk efterspørger af et køleskab i dag. 

Det viser sig blandt andet i Metal Cooling, No-Frost teknologi, og en stor opbevaringskabacitet: Køleskabet har 385 liter og fryseren 315 liter. 

I første omgang lanceres der et 1-dørs køleskab og en 1-dørs fryser her i Norden. 

Bespoke produkterne trak god opmærksomhed, da de blev lanceret på elektronikmessen CES i 2019, og siden da, er det både blevet begavet med en iF Gold Award for designet og en CES Innovation Award.

Pris og tilængelighed

Samsung Bespoke Køleskab - og fryser, er netop blevet lanceret i Norden, herunder Danmark. 

De vejledende salgspriser på både designkøleskabet og fryseren, er 14.999 kroner per styk. Læs nærmere på Samsung.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt