Mandekogebogen

Test: Gasbrænder fra Cook & Baker

Karamelliserer og lynsteger dine råvarer.

Vi nærmer os nytår, og en klassisk dessert at diske op med til sine gæster, er selvfølgelig en version af den klassiske Creme Brulée.

Her skal man have fat i en gasbrænder for at give desserten det sidste finnish, som jo selvfølgelig er det sprøde, karamelliserede sukkerlag på toppen af vaniljecremen.

Vi har i denne omgang testet gasbrænderen fra Cook & Baker.

Det er en meget simpel gadget, som for mange kan være uundværlig i et køkken - du kan eksempelvis også bruge den til at give det sidste touch på et stykke fisk, hvor skindet lige skal have en over nakken inden servering - eller hvis du laver sushi, og bare lige vil give dine nigiri lidt varme på toppen.

Det er en hurtig varmekilde til de små, nænsomme tilberedninger, og denne gasbrænder fungerer helt optimalt til formålet.

Den er klassisk designet som en lille ‘skyder’, hvor man bare skal dreje ventilen til gassen og derefter antænde gnisten for at få stikflammen i aktion.

Herefter kan man som et gaskomfur nemt justere flammens volumen, styrke og intensitet ved at justere på håndtaget - hvad enten du bare lige skal have lidt mørk farve på marengsen til din Key Lime Pie eller dine peberfrugter skal have en over nakken for at få skindet af. Den er nem at bruge i praksis og desuden overskuelig at fylde og genopfylde med gas.

Hvis du mangler lidt udstyr til nytårsmenuen eller bare en fin lille gastro-gave til under juletræet, så kan du fange gasbrænderen lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE