Mandekogebogen

The Macallans nye destilleri er en arkitektonisk perle

Det skotske whiskybrand har opgraderet faciliteterne.

Hvis du planlægger at slå vejen forbi Skotland – nærmere bestemt floden Spey – burde du besøge The Macallans nyåbnede destilleri. Her er der rig mulighed for at nørde igennem, når du i fantastiske omgivelser kan opleve produktionen af de eksklusive whiskydråber fra a til z på nært hold.

Hver en dråbe skal have den helt rigtige omsorg og kæles for. Det er den stolte tradition bag The Macallan, der til sommer slår dørene op for et uovertruffent destilleri og besøgscenter, The Macallan Distillery and Visitor Centre, ved den skotske flod Spey, der med sin skønhed danner de eventyrlige rammer om The Macallans whisky-produktion. Det nye destilleri er en moderne udvidelse af det gamle destilleri, der har fungeret siden 1824.

Hvis du er en vaskeægte feinschmecker (eller en wannabe, der gerne vil vide mere om whisky), og planlægger en tur til det skotske højland, er det værd at slå vejen forbi destilleriet.

Gyldne dråber siden 1824
På grunden for det nye destilleri har The Macallan demonstreret sin kunnen inden for fremstilling af whisky siden 1824, og nu kan alle whiskyinteresserede altså være vidne til, hvordan de gyldne dråber ser dagens lys. Og der er også noget for de arkitekturinteresserede, da det nemlig er de internationalt anerkendte arkitekter, Rogers Stirk Harbour+ Partners, der har stået for at legemliggøre den omhyggelighed, passion og faglige dygtighed, der er grundstenen i enhver flaske af The Macallan.

Læren om whisky
Det nye destilleri er som en arkitektonisk perle, der fejrer The Macallans stolte arv, men som samtidig også åbner døren op til en spændende fremtid. Her har du som besøgende mulighed for på en fordybende måde at lære om whisky – og samtidig være vidne til, hvordan The Macallan trodser det ordinære i fremstillingen af verdens ultimative spiritus.
ANNONCE
The Macallans nye destilleri er en arkitektonisk perle
The Macallans nye destilleri er en arkitektonisk perle
The Macallans nye destilleri er en arkitektonisk perle
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad og mandemad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt