Mandekogebogen

4 inspirerende kogebøger du kan fordybe dig i til efteråret

Masser af inspiration og læsestof til efteråret!

Efteråret nærmer sig med hastige skridt, selvom man ikke rigtig har følt, at det har været en rigtig sommer - men efteråret betyder koldere temperaturer, mørke morgener og lidt triste vejrforhold.

Så det er rigtig tiden til at hygge indenfor med god madlavning og nye opskrifter!

Turbine Forlaget har lanceret en række spændende titler op til foråret, som kan tilsøde de kolde måneder med spændende, farverig læsestof og desuden give dig inspiration til masser af hyggemåltider og retter, man kan varme sig på. 

Vi har fremhævet fire kogebøger, som du enten bør få fingrene i til efteråret eller notere på årets julekalenderliste!

ANNONCE
4 inspirerende kogebøger du kan fordybe dig i til efteråret

Slurp

som navnet antyder har vi fingrene i en smaske-venlig kogebog! Fokus nudler, supper og alt der hører sig til inden for den kategori. Det er kokken Dennis Yen, som med et livslangt kærlighedsforhold til nudler har kreeret denne skønne inspirationsbog, som for alvor åbner dine øjne for mulighederne i suppebaser, nuddelretter og ikke mindst skønne toppings.

Pris: 249,95 kroner.

ANNONCE
4 inspirerende kogebøger du kan fordybe dig i til efteråret

Det Koreanske Køkken

Byung-Hi og Byung-Soon Lim har hevet familie-hemmelighederne frem i søgelyset og givet dig en skøn grundbog i, hvordan får kickstartet det koreanske køkken hjemme i de danske stuer. Her er der fokus på klassiske, ikoniske retter, nytænkende hverdagsvenlige kreationer og selvfølgelig læssevis af inspiration og guides til, hvordan du fermenterer dine grøntsager!

Pris: 249,95 kroner.

ANNONCE
4 inspirerende kogebøger du kan fordybe dig i til efteråret

Pandekager

Kolde efterårsdage og mørke døgn skriger efter pandekager! Og her får du Annika Goldhammers bedste bud på en farverig og velsmagende kavalkade af forskellige slags pandekager. Alt fra forskellige dejtyper og pandekage-konsistenser til toppings, kreative smage og meget andet godt indenfor det søde køkken. 

Pris: 249,95 kroner.

ANNONCE
4 inspirerende kogebøger du kan fordybe dig i til efteråret

Den store bog om fermentering

Skal du snart i gang med at lege med hengemte råvarer, lakto-fermentering og mange af de andre skønne måder at konservere på? Så er den perfekte bog landet på markedet. Her får du både how-to-guide til at komme i gang med fermentering samt en række spændende opskrifter til dig, der allerede har leget lidt med teknikken. Opskrifter i både det salte og det søde køkken, som giver dig de bedste begynder-remedier til at få nye smage udviklet via fermentering, eller blot bevaret smagen af sommer til langt ind i efteråret.

Pris: 299,95 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce