Mandekogebogen

Årets honningkager i Lagkagehuset er en hyldest til bierne

Bybierne i københavnske hustage, haver og parker har leveret årets honning.

Man kan næsten ikke komme udenom honningkager, når kalenderen skriver december - de krydrede, bløde og lækre honninghjerter med chokoladeovertræk eller abrikos-marmelade og smørcreme er et must. 

Og igen i år kan du få dit honningkage-fix hos Lagkagehuset - men med endnu bedre smag i munden.

Deres honningkager er i år lavet i samarbejde med Bybi, der producerer 100 procent ren og naturlig honning fra et ambitiøst projekt på tværs af København. Læs mere om projektet lige her: Bybi.

Honningen kommer fra små bigårde, der er fordelt på tværs af københavnske hustage, haver og parker, hvor frivillige er med til at passe på bierne og høste honningen - et fantastisk projekt, som tilgodeser den efterhånden truede honningbi, med alt fra pleje, pasning og plantning af blomster, så de har noget at spise. 

“Vi er enormt glade for samarbejdet med Lagkagehuset denne jul. Honninghjertet har en helt særlig betydning for mange danskere og er ofte noget, vi deler med en, vi har kær. Det repræsenterer på mange måder et fællesskab og omtanke for andre, som vi virkelig kan spejle os i. Hos Bybi arbejder vi for en by, hvor alle slags bier, blomster og mennesker kan trives. Vores honning er lavet med omtanke for både mennesker og biers velbefindende, og vi er utroligt glade og stolte af at levere honning til årets hjerter, og håber at kunne inspirere danskerne til nærvær og fællesskab – og at plante blomster til bierne,” siger Oliver Maxwell, stifter af Bybi.

Honninghjerter og honningsnitter kan fås til og med d. 26. december - honninghjerter fås i to versioner: mørk eller hvid chokolade med mulighed for tilkøb af personlig hilsen. Snitterne er lavet med smørcreme og æblemarmelade. 

ANNONCE
Foto: Lagkagehuset x Bybi - Årets honningkager i Lagkagehuset er en hyldest til bierne Foto: Lagkagehuset x Bybi
Del

Seneste nyt

Annonce