Mandekogebogen

Aarstiderne forkæler smagsløgene med ny kombi-kasse

Toppen af poppen hos kunderne!

I slutningen af 2019 fik jeg muligheden for at teste Aarstidernes nye kasse, Børne-Vegetar, hvor jeg kiggede nærmere på, hvordan kassen er en solid måde at få råvareforståelse og grøn kærlighed ind tidligt i opdragelsen - du kan læse hele testen her.

Og nu har jeg fået fingrene i endnu en ny kasse. En af Aarstidernes nye kasser er ikke blot designet til at give dig inspiration til nye opskrifter og grønnere tilgange i hverdagen - den er mere eller mindre skræddersyet til at være en sublim ‘testpakke’ til dig, som ikke kan bestemme dig for netop én måltidskasse.

Den nye kasse går under navnet ‘Jeres Favoritter’, og er baseret på brugeranmeldelserne af de forskellige opskrifter, som Aarstidernes kokke har puttet med i hver enkelt af de forskellige kasser.

Her har brugerne gået ind og givet en karakter til, hvordan måltidet fungerede rent smagsmæssigt, rent praktisk og overall oplevelsen af måltidet.

Og destillatet af toppen af denne brugerbedømmelse? De lander direkte i Jeres Favoritter!

ANNONCE
Gnocchi med sød kartoffel og rucola-salat - Aarstiderne forkæler smagsløgene med ny kombi-kasse Gnocchi med sød kartoffel og rucola-salat

Og når man tænker på, at Aarstiderne har op til 19 forskellige måltidskasser at vælge imellem, så kan det godt være lidt svært at vælge den helt rette.

I Jeres Favoritter får du prøvesmagt tre forskellige opskrifter fra 3 forskellige måltidskasser, som kan give dig en idé om, hvad du kan forvente af de forskellige kategorier.

I denne pakke var der blandt andet Gnocchi med sød kartoffel, kalkun-tortillas og spansk pølseret - en herlig potpourri af nemme, klassiske retter, hvor man både kan undvære kødet såvel som finde nye måder at udnytte sine råvarer på - eksempelvis med den spanske pølseret, som uden tvivl bliver en fast opskrift hjemme i vores køkken fra nu af!

ANNONCE
Spansk pølseret med kartofler og fløde. - Aarstiderne forkæler smagsløgene med ny kombi-kasse Spansk pølseret med kartofler og fløde.

Generelt er det en kasse med mange facetter, hvilket kan bruges til mange forskellige formål - prøvesmagskasse, ‘surprise me’-kasse og selvfølgelig til dig, som vil sikre dig de bedste opskrifter hver gang. Det er ikke blot en fin lille guide til nogle af Aarstidernes opskrifter fra toppen af poppen, men værner også om kundekontakten. Alt i alt en kasse, som byder på nye, spændende retter baseret på 19 forskellige måltidskasser og kundernes favoritter gennem tiden - et sikkert hit!

ANNONCE
Jeres Favoritter

Læs mere om den nye måltidskasse her:

Jeres Favoritter

Del

Seneste nyt