Mandekogebogen

Alchemist kåret som bedste restaurant i Europa for fjerde år i træk af OAD-listen

Rasmus Munks imponerende menu fortsætter med at vælte kegler.

Rasmus Munk og hans crew har lavet en genistreg med deres ikoniske restaurant Alchemist.

For fjerde år i træk har OAD-listen - aka. Opinionated About Dinings Europe Top-100-liste - valgt Alchemist som førstepladsen over de bedste spisesteder i Europa. 

Ingen restaurant har nogensinde ramt førstepladsen fire år i træk - før nu. 

"At så mange gæster i OADs brede panel har stemt på os betyder virkelig meget både for mig og hele teamet på restauranten", siger køkkenchef og medejer Rasmus Munk.

”OAD-listen var den første internationale liste der anerkendte min, på det tidspunkt, meget lille restaurant i København. Jeg sætter virkelig pris på den diversitet de forskellige OAD-lister repræsenterer – det er det som gør at de er nemme at navigere og forstå for forbrugerne. Vi venter altid spændt på årets resultat, og jeg er helt oppe i skyerne over at så mange af de 6,000 i panelet har stemt på os igen i år”, fortsatte han efter årets prisuddeling.

Mens mange måske kigger over skulderen på andre madkyndige guides - såsom Michelin - er OAD en særskilt størrelse netop fordi, at antallet af stemmer er i den meget høje ende.

Listen baseres ud fra 6000 anmeldere, og HVER enkelt deltagers vurdering bliver opvejet ud fra deres restaurant-historik og erfaring med finedining. 

Hvis du endnu ikke har oplevet Rasmus Munks 5 timers  ’Holistic Cuisine’, så er tiden måske inde nu?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce