Mandekogebogen

ASKO fører ny 5-i-1 kombiovn frem med stil

Ovn med mikrobølger, sous-vide funktion og det løse

Mellemstørrelse kombiovne er måske ikke det de fleste drømmer om, når de tænker i opgraderinger til køkkenet, men de seneste år har bragt gedigne forbedring til køkkenets lille opkomling, og det seneste veldesignede træk fra ASKO åbner for et væld af muligheder. 

Med en kapacitet på 50 liter og 5-i-1 funktion, er vi langt fra den lidt kedelige mikrobølgeovn med varmluftsfunktion, der tog over som det mere versatile installationselement, efter mikrobølgeovnen for åretier siden blev allemandseje. 

ASKOS indbygningsovn er har både forcer i at være et alt-i-en alternativ til det mindre køkken, eller som en ekstra supplement til den mere krævende kok, i en ny køkkeninstallation. 

Men hvordan kommer vi op på fem funktioner? 

Først og fremmest har vi den klassiske varmluftsovn (1) med grillfunktion (2), der understøttes af en kompakt dampfunktion (3). Hertil kommer mikrobølgefunktionerne (4), der i stedet for en klassisk drejeskive, benytter sig af et system, hvor der udsendes mikrobølgeimpulser, som benytter ovnens konstruktion til at sende strålerne rundt, så man får en jævn opvarming. Prikket over i'et er udnyttelsen af dampfunktionens præcise temperaturkontrol (+/- 1 grad) til også at kunne udnytte ovnen til Sous Vide (5). 

ANNONCE
ASKO - ASKO fører ny 5-i-1 kombiovn frem med stil ASKO

Hertil kommer der selvfølgelig de mange muligheder for at udnytte funktionerne på kryds og tværs - som praktisk talt udvider anvendelsesmulighederne, til et niveau de færreste ville kunne forestille sig. 

ASKO har pakket deres nye 5-i-1 sag ind i forskellige tre forskellige designmuligheder, der kommer med enten touch display i farver (Elements by Asko) eller et mere klassisk TFT Matrix informationsdisplay med fysiske drejeknapper (ASKO Craft) og ASKO Craft Black Steel.

ASKO 5-i-1 kombiovnen fås fra 23.495 kroner, og mens det selvfølgelig er en udskrivning, der for de fleste er til at føle, så føler vi den er let at forsvare, med det lækre design og de mange funktioner, som er pakket over en enkelt mellemstørrelse kombiovn, med en indbygningsbredde på blot 45 centimeter!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce