Avocado Breakfast Sandwich
Engelsk muffin med brunch-fyld!
English Muffins er en genial form for brød til mange formål - enten som snack, til the-selskaber, sandwiches og meget andet.
Det er lidt en luftig, blød og lækker bolle, som passer perfekt til morgenmad og brunch-relaterede opskrifter.
Eksempelvis denne underskønne sag, som gør sig rigtig godt til en langsom weekendmorgen med ekstra forkælelse på menuen!
I al sin enkelthed en blød engelsk muffin med parmesan-mættede røræg, purløg, avocado med chili og bacon.
En fantastisk mundfuld, som lige samler nogle af de vigtigste brunch-elementer i en omgang!
Fang opskriften herunder:
Avocado Breakfast Sandwich
Brunch-inspireret burger!
2 portioner
30 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ca. 200 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ingredienser
- 4 stk english muffins, se opskriften længere oppe i artiklen
- 2 stk avocado
- 4 stk æg
- ½ dl mælk
- 50 parmesanost, revet
- 6 stk bacon, skiver
- 2 tsk purløg
- 1 tsk chiliflager, røde
Fremgangsmåde
- Steg bacon sprødt på pande eller i ovnen. Rør dine æg sammen med mælk, lidt salt og peber samt revet parmesanost. Steg det til røræg på en pande ved middelvarme, indtil du har en cremet konsistens.
- Flæk fire engelske muffins og læg røræg på fire bunde - top med purløg. Flæk dine avocadoer og scoop dem ud - snit dem fint og læg dem på røræggene (eller et ekstra lag muffin, som på billederne). Drys med røde chiliflager. Læg bacon på og top af med en over smurt med cremet røræg.
- Spis!