Mandekogebogen

Bacon Cheeseburger Donut

Cheeseburger indbagt i bacon!

Der er få ting, der kan hamle op med en god klassisk cheeseburger, når det hele skal være lidt hurtigt, lidt nemt og ganske velsmagende. Det er en simpel ret med få ingredienser, men i vores øjne kunne den godt trænge til en makeover fra tid til anden - en makeover i form af store, store mængder bacon!

Vi præsenterer:

ANNONCE
Bacon Cheeseburger Donut

Med et par små snedige tricks og remedier kan man ikke blot forvandle cheeseburgeren til en bacon-cheeseburger, men endda opgradere det til en kombineret baconburger-donut. Det er ikke for sarte sjæle!

OPSKRIFT

Bacon-skiver (passende mængde/størrelse til at kunne dække en burgerbolle)

Burgerbolle

2 skiver ost

ketchup + bbq-sauce

200 g hakket oksekød

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader. Form farsen til en bøf og steg den hårdt på begge sider - den skal ikke gennemsteges, da den også får rigeligt varme i ovnen. Flæk burgerbollen og giv bunden et skvæt ketchup. Placér bøf samt ost og top med barbecue-sauce. Læg toppen på og lav et hul i midten - enten med en kniv eller med en udstikker. Vikl baconskiver rundt om kanterne og smid donut-helvedet i ovnen. Bag indtil bacon-skiverne næsten er helt sprøde - ca 15-20 minutter. Her opnår du at få en sprød overflade, bevarer teksturen i brødet, smelter osten og bevarer den saftige tekstur i bøffen.

Velbekomme!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE