Mandekogebogen

Bacon Chili Cheese Tops

En fastfood-klassiker med et twist af bacon!

Er du også fan af chili cheese tops? De fleste slags findes enten på fastfoodrestauranter eller på frost, men hvorfor ikke lave dem selv? Og ikke mindst lige lave en ekstra upgrade på smagen! 

Som noget nyt vil vi løbende levere en række how to-videoer med en mandeopskrifter og guilty pleasures, og vi starter selvfølgelig med tilførelsen af bacon til en klassiker. (Do you want the recipe in English?

Vi præsenterer:

Bacon Chili Cheese Tops!

ANNONCE
Bacon Chili Cheese Tops

Opskriften på denne badboy finder du herunder, og så har vi også videopræsentationen klar nederst i artiklen:

ANNONCE

Bacon Chili Cheese Tops

Et twist på en fastfood-klassiker!

4 portioner 20 minutter
Forberedelse: 0 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ca. 2850 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 200 gram hvedemel
  • 300 ml øl, porter eller stout
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 100 gram røget bacon
  • 100 gram cheddarost
  • 1 håndfuld jalapenos
  • 1 l rapsolie

Fremgangsmåde

  1. Varm olien op til ca. 180 grader.
  2. Miks ingredienserne til øldejen, indtil massen har en tynd, glasurkonsistens. Steg baconskiverne ved svag varme og tag dem af panden/ud af ovnen, inden de bliver sprøde.
  3. Læg bacon på et skærebræt og læg et stykke ost og jalapenos på skiven, og pak baconskiven rundt om det. Har skiven svært ved at binde, så kan man tage en fingerspids af øldejen og bruge som 'lim'.
  4. Test om olien er varm nok ved at stikke træenden af en tændstik ned i olien - bobler det omkring træet, er olien varm. Dyp bacon-pakkerne i dejen og læg forsigtigt tops'ene i olien. Lad dem stege, indtil de får en gyldenbrun og sprød overflade.
  5. Spis med det samme - så får du den lækre smeltede effekt. Game on!
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

"Mad handler om smag – ikke om mængden af kød på sin pizza, eller manglen af samme på en grøntsagsret. Det handler om smagsoplevelser, nydelsen af at være i det kreative køkken og ikke mindst muligheden for at udvide sin horisont af, hvad mad indebærer."

Kontakt: rkj@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt