Mandekogebogen

Bacon Nuggets

Opgradér dine nuggets med bacon!

I vores næste kapitel af bacon-venlige retter er jeg gået back-to-basics, hvor en velkendt klassiker får et pift i den rigtige retning. Denne gang har jeg kastet mig over de tømmermændsramtes klassiker - Chicken Nuggets.

Men men, hvordan får man lige opgraderet den klassiske, sprøde nugget? Man tilføjer selvfølgelig bacon - så nemt er det. 

ANNONCE
Bacon Nuggets
ANNONCE

OPSKRIFT

Øldej:

150 g hvedemel

200 ml Stout

5-6 skiver tørstegt bacon (eller meget mere efter smag og behov!)

1 tsk. groft salt

1 tsk. løgpulver

1 tsk. paprika

1 tsk. friskkværnet peber

Stegning:

1 stort kyllingbryst

500-600 ml rapsolie

Fremgangsmåde:

Steg bacon på panden eller i ovnen, indtil det er helt sprødt. Hak den sprøde bacon til 'rasp' og stil til side. Pisk mel, øl, krydderier og øl sammen til en lind masse og bland bacon-raspen i. Varm olien op, så den syder omkring en tændstik, når du dypper træet i olien. Skær kyllingbrystet i tern og vend dem i øldejen og frituresteg dem maks 5 stykker af gangen. Tag dem op, når de er blevet gyldne og sprøde. Servér straks for at bevare sprødheden. 

Game on!

ANNONCE
Del

Seneste nyt