Benløse fugle: modern edition
Pift en gammel klassiker op og skær halvdelen af tilberedningstiden væk.
Benløse fugle kan noget. Det er fra en tid, hvor man gav retter underlige navne - denne er lidt mere moderne og lidt mere 'tilgængelig'.
Fang opskriften herunder:
Benløse fugle
Gammel klassiker!
4 portioner
30 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ca. 600 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ingredienser
- 500 gram okseinderlår
- 1 håndfuld persille
- 2 stk gulerod
- 1 stk løg
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 1 dl piskefløde
Fremgangsmåde
- Varm olie op på en pande og svits gulerødder og løg i nogle minutter. Hak persillen fint og læg små portioner af den på midten af kødstykkerne.
- Fold kødet sammen og hold det på plads med en kødnål. Læg kødet på panden og steg videre med resten i 7-8 minutter.
- Hæld bouillon eller vand på panden og lad det simre i 5 minutter. Tag kød og grøntsager af panden og kog saucen alene yderligere ind. Tilføj fløde for at gøre saucen cremet. Server med kogte kartofler.