Mandekogebogen

Benløse fugle: modern edition

Pift en gammel klassiker op og skær halvdelen af tilberedningstiden væk.

Benløse fugle: modern edition

Benløse fugle kan noget. Det er fra en tid, hvor man gav retter underlige navne - denne er lidt mere moderne og lidt mere 'tilgængelig'.

Fang opskriften herunder:

Benløse fugle

Gammel klassiker!

4 portioner 30 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ca. 600 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 500 gram okseinderlår
  • 1 håndfuld persille
  • 2 stk gulerod
  • 1 stk løg
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Varm olie op på en pande og svits gulerødder og løg i nogle minutter. Hak persillen fint og læg små portioner af den på midten af kødstykkerne.
  2. Fold kødet sammen og hold det på plads med en kødnål. Læg kødet på panden og steg videre med resten i 7-8 minutter.
  3. Hæld bouillon eller vand på panden og lad det simre i 5 minutter. Tag kød og grøntsager af panden og kog saucen alene yderligere ind. Tilføj fløde for at gøre saucen cremet. Server med kogte kartofler.
Del

Seneste nyt