Mandekogebogen

Brune bananer og gulerodspulp: Banana CPH og Frankly Juice teamer op på undgå madspild-gulerodskage

Brune bananer og gulerodspulp forvandlet til velsmagende kage!

Banana CPH har lavet et spændende team-up med Frankly Juice på en ny kage, der mindsker madspild og kan spises med ekstra god samvittighed.

Det er ikke en decideret ny kage - vi snakker den klassiske gulerodskage - men mere måden, den bliver lavet på. 

Overskudsbananerne fra bananbrød-produktionen hos BananaCPH og grøntsagspulpen fra Franklys gulerodsjuice-produktion bliver nu forvandlet til den lækreste gulerodskage. 

En vegansk gulerodskage, der ikke går på kompromis med kvalitet eller den gode smag - toppet med vegansk creme og ristet kokos.

“Vi glæder os meget til samarbejdet med Frankly Juice og til at præsentere den nye veganske gulerodskage for danskerne. Vi vil rigtig gerne sprede budskabet om, at vi står stærkere, når vi går sammen og løfter hinanden som i dette samarbejde. Gulerodskagen er jo det første produkt i Danmark, hvor to producenter går sammen om et produkt, der mindsker madspild, og det er vi rigtig stolte af.” - fortæller Christian Cordius-Hansen, der er CEO og founder af Banana.

Magien bag brune bananer, som ikke rigtig sælger i supermarkedet, kommer for alvor til udtryk i denne kage, som kan købes på frost fra januar.

Gulerodskagen finder du til den tid i to størrelser - den på 400 gram fås i Coop-butikerne, og den på 85 gram fås i 7-Eleven.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce