Mandekogebogen

Burger-kærlighed: De 9 finalister til Danmarks Bedste Burger 2020

Rumbles er kommet godt fra start.

9 finalister ud af 250 kandidater skal nu dyste om at blive kåret som Danmarks Bedste Burger 2020.

Det tætte kapløb skal findes mellem disse 9 finalister:

Bitz's Burgers

Burger Anarchy

Chuck Wagon

Grab'n Go Burgers

Hungry Dane

Kødstadens Burger Joint

Lille Ma's

Rumbles

Spektakel-bar

Blandt finalisterne finder man bl.a. den nyopstartede Burger-restaurant Rumbles, som har ramt finalerunden med deres "Rumble in the Jungle".

Opskriften bag succesburgeren er, ifølge burgerkæden, arbejdet med den simple og samlede smagsoplevelse fra ingredienserne. Burgeren består af en saftig bøf med smeltet cheddarost og bacon i en blød briochebolle kombineret med friskskåret tomat, sprød salat, rødløg, pickles og Rumbles Burgerbars egen særlige ”jungle sauce”. 

Det er kun tre år siden, at Rumbles Burger slog dørene op til et tæt pakket marked af burgerrestauranter i København. ”Rumble in the Jungle” er signaturburgeren hos Rumbles Burgerbar, og burgeren har da også en helt særlig betydning for restauranten.

Burgeren er nemlig opkaldt efter den legendariske boksekamp fra 1974 mellem George Foreman og Muhammad Ali, hvor omkring en milliard tv-seere så med.

Dengang slog den kun 19-årige Muhammad Ali den seks år ældre verdensmester George Foreman ud i knock out i ottende omgang, og indtog dermed tronen som verdensmester. Det er den mentalitet, som den dag i dag gennemsyrer holdet bag burgeren. – Historien om Rumble in the Jungle er en fortælling, der inspirerer os meget hos Rumbles.

Kåringen finder sted ved Copenhagen Burger & Beer Festival 2020.

Stem på din favorit her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt