Mandekogebogen

Casper Sobczyks kogebog Vintermad hjælper danskerne med at genfinde kærligheden til mad i en travl hverdag

Alt fra madplaner til lærdom omkring råvarernes potentiale.

Den talentfulde kok Casper Sobczyk har brugt Corona-tiden og lockdown fornuftigt og mens restauranterne har været nødsaget til at forblive lukket - så har han lavet en kogebog til folket.

Mens han lige nåede at lege med nye retter og børnevenlige måltider på den nyåbnede restaurant Capa, inden verden gik i fuck - så har han i mellemtiden også langet sin madviden ud til folks madglæde i hverdagen.

Bogen hedder Vintermad.

ANNONCE
Casper Sobczyks kogebog Vintermad hjælper danskerne med at genfinde kærligheden til mad i en travl hverdag

Selve bogen er bygget op som en let tilgængelig madplansstruktur med nemme, lækre opskrifter - men foruden bare at være opskrifter til hverdagen, så sørger den også for at give folk en idé om, hvordan man kan udnytte sine indkøb til hele ugen og hvordan man får struktureret hverdagen på en billig, nem og velsmagende måde.

Det er ret interessant at se en kok lave en madplan, da man ofte med gængse madplaner oplever, at de flyver lidt til højre og venstre - ment på den måde, at de enten er meget sparsomme i smage og ingredienser eller måske har lidt for mange ingredienser, hvor flere elementer ikke bliver brugt til fulde.

I Vintermad er der taget hånd om madlavningen og opskrifterne i forhold til at udnytte råvarerne fuldt ud og desuden lave indkøbslister ud fra, hvordan man kan bruge samme råvare flere gange i løbet af ugen.

Hvor mange gange har du ikke stået med et halvt knoldselleri eller en halv pose kartofler, som ikke er blevet til andet end indtørret fyld i din grøntsagsskuffe?

Kogebogen giver dig tips og inspiration til netop at få øjnene op for, hvordan råvarer kan udnyttes.

Den er nem, overskuelig og så er den ikke slavisk modelleret efter en overbevisning såsom vegetarisk, slankeorienteret eller bare triviel - der er tydelig velsmag på bordet og opskrifter skabt af en kok, der forstår, hvordan man får velsmag ud af simple, få ingredienser.

En god detalje ved kogebogen er, at det ikke bare er en opdelt og ensporet madplans-kogebog - en tredjedel af bogen er dedikeret til en form for hyggeretter, hvor man lige forkæler sig selv eller har god tid til at lave måltider, man måske ikke har tid til i en travl hverdag.

Alt i alt er Vintermad en kogebog, der kan bruges på mange måder - på den ene side kan det være en øjenåbner til dig, der gerne vil lære at være mere struktureret på madrutinen i hverdagen. Både i forhold til madplaner, men også at få indblik i, de funktioner forskellige råvarer kan have.

På den anden side er det også bare en dejlig, klassisk kogebog, der giver masser af inspiration og lærdom i, hvordan man ikke behøver at have en trillebør med til kryddeributikken eller grønthandleren for at få et lækkert og velsmagende måltid i hverdagen.

Du kan købe et eksemplar af kogebogen herunder:

Vintermad (reklamelink)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce