Mandekogebogen

Coca-Cola lancerer ny smagsvariant i Danmark i samarbejde med dansk musiker

Nyt indspark i Creations-platformen.

Nu er tiden kommet til at Coca-Cola Creations-platformen finder vej til Danmark - og der sker i form af et colab med musiker Rosalía.

Tilbage i februar 2022 kom det første spadestik til Coca-Cola Creations som et forsøg i flere forskellige lande - her kunne enkelte lande danne unikke kollaborationer med landets kunstnere på både visuelle kampagner såvel som nye smage.

Og nu blev det danskernes tur i form af Coca-Cola Movement. 

I samarbejde med Rosalía har de designet en limiteret sag, som går under navnet 'roasted pepper-vanilla'. 

Designet på flasken skal illustrere Rosalías personlighed med levende farver og kruseduller, som Rosalía selv har tegnet. 

"Som mangeårig Coca-Cola-fan er jeg spændt på at være med til at skabe en smag, der viser min egen rejse på tværs af for eksempel musik og mode, i kombination med en ny sang, som jeg skrev særligt til denne lancering. Det er en ære at inspirere andre til at skubbe grænser og udforske nye sider af sig selv,” siger Grammy-vindende kunstner Rosalía.

Sammen med den limiterede smag vil der også i samarbejde med Columbia Records blive lanceret en eksklusiv sang, som genrevandrer. 

Der er endnu en limiteret smag på vej i 2023, men den er endnu ukendt - i mellemtiden kan du finde Coca-Cola Movement i Danmark i form af en 250 ml sukkerfri Coca-Cola Zero Sugar.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce