Cowboy Caviar
Smagfuld dip-salat!
Jeg faldt for nyligt over en ret sjov opskrift, som gik under navnet Cowboy Caviar.
Bag den opfindsomme titel gemmer sig en skøn og lækker dip, som nok nærmere kan defineres som en dip-salat - den kan nemlig bruges til begge!
Det er en opskaleret version af den klassiske Pico de gallo, hvor man blandt andet putter avocado, bønner og majs i for at gøre det mere fyldigt.
Det er en skøn frisk og velsmagende dip, som tager 10-15 minutter at lave. Den er perfekt til taco-chips, fyld i en taco eller måske bare en salat til et større måltid.
Fang opskriften herunder:
Cowboy Caviar
Smagfuld dip-salat!
4 portioner
10 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ca. 100 kcal pr. portion
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 0 minutter
Ingredienser
- 15 stk cherrytomater
- 1 stk rødløg
- 150 gram kidneybønner (alm. eller chili), dåse
- 150 gram majs
- 1 stk frisk koriander, bundt
- 1 stk jalapeno-peber, frisk
- 1 stk peberfrugt, grøn
- 1 stk avocado
- 2 stk lime
- 2 spsk. eddike (gerne fransk æblecidereddike)
- ½ tsk fint salt + peber
- 2 spsk. olivenolie
Fremgangsmåde
- Snit peberfrugt, rødløg, jalapeno, avocado og tomater i helt små tern. Vend dem sammen med bønner og majs.
- Snit din koriander helt fint (med stilk og blade) og rør i blandingen sammen med saften fra to limes, æblecidereddike og smag til med salt og peber.
- Dippen nydes med tortilla chips, som tilbehør til tacos eller som en lille lækker salat.