Mandekogebogen

Danmarks største ostefestival vender tilbage i september

Oste-glade typer, så er det nu!

Cheese Copenhagen slår dørene op i september til et brag af et oste-mekka.

Her vil der være fokus på økologi, mangfoldighed og naturligvis kærlighed til god ost.

Til festivalen vil det være muligt at smage flere end 75 af danske, økologiske oste - samtidig med at man kan blive klogere på branchen, produktet og meget andet.

Der vil både være køkkenskoler, smagninger og muligheder for at få en dialog om bæredygtighed i ostebranchen. 

Dansk ost er for alvor kommet ind i gamet og festivalen kaster lys over spændende niche-områder såsom terroir-specifikke oste og singlefarm-fokus. 

”Man mærker tydeligt forandringens vinde hen over det danske ostelandskab lige nu. I hele landet oplever vi stor optimisme og virkelyst hos mejerier og ostemagere, der leverer på et imponerende højt niveau med stort fokus på håndværk, innovation og mangfoldighed. Man skal glæde sig til at smage på mangfoldigheden af økologisk ost til Cheese Copenhagen”, siger Lars Witt Jensen, senior marketing manager hos Mejeriforeningen.

Hvis det lyder som noget for dig, så sæt kryds i kalenderne d. 16. september i TorvehallerneKBH!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce