Mandekogebogen

Den perfekte grillaften

Sommer er også lig med en masse udendørstimer og en masse aftener med venner og familie. Én af de aftener kunne f.eks. bestå af en grillaften. Men hvordan bliver din grillaften helt perfekt?

Brug tid på en lækker menu

Noget af det vigtigste ved sådan en aften, er naturligvis grillmaden. Brug noget tid på at sammensætte en lækker menu, som f.eks. kunne indeholde en langtidsstegt steg, nogle krydrede kartofler på grillen og en frisk sommersalat bestående af f.eks. vandmelon, jordbær, tomat og fetaost. Det er noget, de fleste kan lide. Desuden er grillmad altid lækkert, så det er næsten lige meget, hvad det er. 

Tænk på alle i familien 

Er der mindre børn i familien, som du gerne vil undgå, begynder at kede sig helt vildt lige pludselig? Det er langt hyggeligere, hvis børnene render rundt og har det sjovt imens maden bliver tilberedt. En måde at gøre det på, er ved at investere i en havetrampolin, hvor de kan give den gas imens du står og griller. Der findes mange forskellige trampoliner. Der er den helt klassiske, runde havetrampolin, men find flere hos trampolinguiden.dk 

Pep maden op med en lækker sommercocktail 

Hvis du gerne vil tilbyde de voksne noget lækkert at drikke, kunne du bikse nogle friske sommercocktails sammen. Prøv eksempelvis vores Grilled Whisky Sour. Du kan lynhurtigt finde en masse opskrifter ved en enkelt google-søgning. Specielt jordbær, hindbær og mynte, er lækkert i sommerdrinks. 

Sørg for noget underholdning 

Hvis du for alvor vil sætte gang i selskabet, og skabe god stemning blandt alle, kan du line nogle forskellige havespil op. Det er sådan noget som f.eks. Kongespil, Crockett eller stangtennis. Det er den slags spil, hvor alle kan være med og grine med, når der bliver spillet. Spillene kunne også gøres til en konkurrence, hvor der kommer en lille præmie på spil. Så vil folk virkelig gå op i det og have det sjovt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt