Mandekogebogen

Den store julekalenderguide 2021

Få et indblik i nogle af årets bedste julekalendere og adventskalendere!

Hvis der er noget, der kan tilsøde den i forvejen søde juletid, så må det være den daglige overraskelse, der gemmer sig i årets julekalender - hvad enten du er til øl, vingummi, chokolade, lakrids, kaffe, champagne eller noget helt andet.

Hvert år sørger vi for at guide danskerne til at købe de lækreste julekalendere på markedet - og igen i år er udvalget enormt stort, vidtrækkende og mundvandsfremkaldende. 

Der er noget for en hver smag - klassiske gengangere fra 2020-julekalendere, nye spillere såvel som nye designs, nye smage og nye oplevelser!

Der er en masse inspiration til jule-slik og delikatesser hele vejen op til december - hvor du kan udplukke din favorit og købe den til dig selv, din partner eller din familie. 

Vi har herunder plukket nogle af de skarpeste julekalender-kreationer på gourmet-fronten - og vil løbende opdatere listen hele vejen til december, så du kan blive inspireret til at købe den helt rigtige julekalender til den mørke decembertid!

Følg med herunder:

ANNONCE
Portvin-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Portvin-julekalender

Drikportvins portvin- og chokoladekalender

Hvis du er typen, der nyder et godt glas portvin, så har Drikportvin i flere år været leverandør af nogle nøje udvalgte og smagfulde smagsprøver fra det vidtrækkende univers af portvin. Som noget nyt har de i år valgt at ændre på formatet, så man i stedet for en ny flaske portvin hver dag op til juleaften, nu suppleres med søde snacks til portvinen - og da portvin jo ofte er en dejlig dessert-partner efter aftensmaden, så rammer de plet med mikset og skaber en masse lækker variation og spænding på smagsfronten i juletiden. Hver anden dag har man en flaske portvin og eksempelvis en lille håndfuld chokoladeovertrukne nødder - perfekt kombi! Hvis du er mest til de flydende fornøjelser, så kan man også stadigvæk få deres version, der kun indeholder små, udvalgte flasker kvalitets-portvin!

Pris: 499 kroner

ANNONCE
Humørpille-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Humørpille-julekalender

Xocolatl humørpille-kalender

Xocolatl gentager succesen på deres samarbejde med chokoladekongen Ronnie Holmen og de famøse ‘Mood Pills’ - de er nu blevet til kalenderformat og byder på 24 uimodståelige små ‘piller’ i form af fyldte chokolader. Det geniale ved denne kalender er, at lågerne ikke er nummereret - men derimod står der beskrevet, hvad de forskellige humørpiller smager af. På den måde lever den fuldt ud op til sit brand - en humørpille, du kan tage, når du vil og efter hvilket chokolade-humør du er i! Du er ikke bundet til at gå slavisk fra låge 1 til 24, men kan frit smovse som du vil i de forskellige valgmuligheder dag for dag - se dét er ret smart! Foruden en opfindsom kalenderform så er Xocolatl bare helt igennem fantastisk chokolade med et af landets bedste ‘knæk’ på chokoladen!

Pris: 300 kroner

ANNONCE
Sønderjysk-inspireret julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Sønderjysk-inspireret julekalender

Den sønderjyske julekalender

Xocolatl har i år lavet endnu en genistreg ved at kondensere essensen af Sønderjylland i en 2-personers julekalender! Den ‘synnejyske’ kalender byder på alskens lækkerier fra det sønderjyske landskab og holder sig ikke til et bestemt tema a la chokolade, lakrids eller lignende - der er alle mulige uimodståelige lækkerier. Alt fra den bedste chokolade fra Xocolatl til autentiske honninghjerter, lakrids, varmende kaffe og lokal te. Det er et rendyrket slaraffenland af smage og oplevelser, hvor hver låge nærmest har sin egen størrelse - hvilket gør juledagene endnu mere spændende og velsmagende! Der er noget for enhver smag og giver et indblik i, det kræs man kan opleve i den sydlige del af Danmark!

Pris: 500 kroner

ANNONCE
Kaffe-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Kaffe-julekalender

Dinluksus kaffe-julekalender

Det danske risteri er igen i år på banen med deres famøse julekalender, som byder på 24 dage med 24 forskellige slags kaffer - vi snakker hele bønner, som i hver låge byder på nok til ca. 1 liter friskbrygget kaffe. De rister kaffen i løbet af oktober måned, så du får den både helt friskristet til de mørke julemorgener, og samtidig pakket ind i emballage, hvor de kan ‘afgasse’ for bedst mulig smag. Julekalenderen fås både med klassisk indpakning i en lille kasse og i en julesæk, så man får ekstra julestemning på december. Foruden velkendte klassikere fra deres ‘kaffemenu’ vil man også minimum 9 af lågerne byde på unikke blends og gourmetkaffe, som de har nøje udvalgt til kalenderen. Fantastiske smage og fine forklaringer af ristningsgrad, oprindelse og smagsprofil - rendyrket kræs for kaffeelskere hele december!

Pris: 519 kroner

ANNONCE
Snack- og lakridskugle-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Snack- og lakridskugle-julekalender

Nordthy snack-julekalender og lakridskugle-kalender

I hjertet af Thy bliver der produceret alskens lækkerier på den gastronomiske front hos de gode folk hos Nordthy- og nu er det endelig muligt at prøve en lang række af deres ikoniske produkter i deres helt egen julekalender! Den første julekalender i deres sortiment giver et glimt ind i deres verden af snacks og lækkerier - alt fra muslibarer til frugtstænger og chokolade. Der er noget for envher smag - og både noget for børn og voksne. Den perfekte julekalender til dig, der gerne vil have nogle julesnacks, der har lidt mere bid og konsistens end ‘bare’ chokoladeovertrukne godter. Foruden deres snack-kalender byder de også på en limiteret og spændende lakridskugle-julekalender. Nordthy har alskens lækre smage i deres sortiment af uimodståelige kugler af lakrids overtrukket med chokolade. Foruden at få muligheden for at prøvesmage hele deres sortiment i løbet af den kolde juletid, så bliver der også introduceret smage, som ikke har været på markedet før. Et slaraffenland af smage på begge julekalendere og en god måde at tilsøde decemberdagene med smagene af Thy!

Nordthy julekalender: 99 kroner

Nordthy lakridskugle-julekalender: 139,95 kroner

ANNONCE
Karamel-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Karamel-julekalender

Karamelleriet karamel-julekalender

Karamelleriet er igen i år på banen med deres unikke trekantede julekalender, som er fyldt med alskens godter fra deres ikoniske sortiment af forskellige karameller. Med opfindsomme navne såsom Rokkesten, Strandsten om de mere hårde karameller såvel som Solstrejf og Tusmørke har de cementeret deres originale smagsunivers hos alle slikspisere. Foruden kreativitet i navngivningen er det største trækplaster selvfølgelig smagen og konsistensen, hvor kalenderen byder på alt fra fløjsbløde karameller med frugtige smage eller flødenuancer til de tunge ‘hold kæft’-karameller med kokos eller lakrids. I år er kalenderne inspireret af den danske ‘hygge’, hvilket er blevet fortolket som Cozy Christmas i nogle utroligt smukke og dekorative kalendere i guld og glimmer - en fryd for øjet og en fryd for ganen som altid med en karamel-overraskelse bag hver låge, der får mundvandet til at løbe allerede når man læser navnet på dagens overraskelse.

Pris: 299 kroner

ANNONCE
Specialitet-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Specialitet-julekalender

KunDetBedste favorit-julekalender

Er du typen, der aldrig helt kan bestemme dig for, hvilken slags søde sager, du er i humør til? Eller hvilket brand du sværger til? Så har KunDetBedste klaret valget for dig! I deres egen skræddersyede julekalendere har de fordelt over 24 dage samlet nogle af de bedste snacks til den søde tand - vi snakker alt fra Summerbird, Bülow og Valrhona til Bagsværd Lakrids’ uimodståelige håndværk og små lækre brændte mandler. Det er som om, at man har taget alt det bedste fra bland-selv-hylden og fyldt kalenderen med lækkerier fra den øverste skuffe. Idéen er helt i gennem genial og gør, at denne kalender egentlig dækker det meste af dit behov igennem december med så vidt forskellige produkter og smage. En sand fornøjelse - en godteri-skattejagt til perfektion!

Pris: 375 kroner

ANNONCE
Delikatesse-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Delikatesse-julekalender

Puks delikatesser: delikatesse-julekalender

Hvis man elsker at lege med madlavning og eksperimenterer indenfor gastronomien, så har denne julekalender dannet fundamentet for en masse spændende kreationer i den søde juletid. Det familieejede Puks delikatesser har samlet butikkens bedste produkter såvel som nogle unikke produkter til julekalenderen, så man hver dag i december får en ny spiller i køkkenet - hvad enten vi snakker en raffineret kantarel-salt eller krydderierne til en solid omgang hjemmebagte pebernødder. Dertil hører sig også en hyggelig lille kogebog, som hver dag giver dig inspiration til at bruge de råvarer, du får bag hver låge. Det er uden tvivl en af de mest hyggelige kalendere i årets sortiment, hvor man kan mærke, at der er lagt sjæl og familiehygge bag hver overvejelse. En rigtig hyggekalender til amatørkokken!

Pris: 690 kroner

ANNONCE
Kaffekapsel- og adventsjulekalender - Den store julekalenderguide 2021 Kaffekapsel- og adventsjulekalender

Estate Coffee kapselkalender og adventskalender

Ønsker man velsmagende kaffe fra højeste skuffe, som desuden også kan bryste sig af at være 100% fossilfri og lokal produceret? Så skal man kigge Estate Coffee over skulderen. I år er de på banen med to unikke julekalendere - den ene er en Nespresso-kompatibel kaffekapsel-kalender, som byder på 12 henrivende varianter, hvoraf 6 af dem er økologiske. Og så er hver kapsel smart designet i styrke 5-10, hvor du kan vælge de helt stærke kaffekapsler til de lidt sløve morgener i december. Smagsprofilerne byder på unikke og vanedannende smagsoplevelser fra eksempelvis Costa Rica og Etopien. Prikken over i’et? En lækker julekapsel til højtiden! Den anden er en adventskalender, som hver søndag bringer morgenbordet op på et højere niveau med friskbrygget kaffe fra deres fire forskellige kaffebønner. Hver pose byder på rigelige mængder kaffe med 125 g bønner, og har har de dygtige folk på det fynske risteri fundet de bedste frem fra hylderne - blandt andet den underskønne, økologiske Dulce og endda en helt ny ristning, der går under navnet Winter Edition. To fantastiske julekalendere, hvor man foruden et flot, dekorativt design får velsmag af højeste klasse. Og så med god, bæredygtig samvittighed!

Pris for kaffekapsel-kalender: 249 kroner

Pris for adventskalender med kaffe: 185 kroner

ANNONCE
Øl-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Øl-julekalender

Thisted Bryghus øl-julekalender

Det er aldrig rigtig jul og december, hvis man ikke lige har en Thisted bryghus-julekalender stående på køl! Thisted Bryghus står for nogle af landets skarpeste bryghus og er kendetegnet ved kvalitet og velsmag gennem mange år - hvad enten man snakker deres ikoniske og julefrokost-venlige Porse Guld eller den klassiske Limfjordsporter, der er god både at nyde som en kold øl eller i madlavningen. Hver låge gemmer på en ikonisk øl fra bryggeriet, som du enten kan nyde til aftensmaden hver dag i december - eller pulje sammen til en heftig julefrokost i december med ølsmagning sammen med drengene!

Pris: 300 kroner

ANNONCE
Chokolade-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Chokolade-julekalender

Sv Michelsen chokoladejulekalender og lakrids-julekalender

Sv. Michelsen sørger år efter år at dele deres ikoniske, velsmagende håndværk med folket i form af deres julekalendere med de lækreste, fyldte chokolader. I år er de igen på banen med deres fine dele-julekalender, hvor man som en hyggelig ‘chokolade-bog’, har hver sin side med sin partner til at åbne hver sin låge i december. Derudover er de igen på banen med deres uimodståelige lakrids-julekalender, hvor mødet mellem deres kvalitetschokolade og lækker lakrids går op i en højere enhed. Som noget nyt i år har de lavet to nye designs på deres klassiske julekalendere, som er en vanvittig fryd for øjet. De to julekalendere er designet som to forskellige julekalender-huse - den ene klap-sammenlig, den anden klassisk - og de er utroligt dekorative og udgør en del af husets julepynt i sig selv i to forskellige farver. Og foruden udseendet? Så ræser Sv. Michelsen som altid derudaf på smag, konsistens, sammensætning og klassiske dessert-chokolader med den største velsmag!

Pris for dele-julekalender: 400 kroner

Pris for stort kalenderhus: 295 kroner

Pris for blåt kalenderhus: 275 kroner

Pris for lakrids-kalender: 225 kroner

ANNONCE
Popcorn-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Popcorn-julekalender

Joe & Sephs Popcorn-julekalender (Almindelig og vegansk)

Den geniale popcorn-julekalender er igen i år klar til at give dig nogle opfindsomme, smagfulde snacks til december måned. Hver låge byder på en lille pose med søde popcorn, der er tilsmagt med forskellige smagsnuancer - vi snakker alt fra popcorn med saltkaramel til popcorn, der smager af æblekage. Og selvom det lyder lidt fjern fra de snacks, vi er vant til i Danmark? Så fungerer det super godt - de er sprøde, lækre og utroligt velsmagende. Og hvis man enten af kostmæssige og/eller etiske årsager er veganer eller bare ønsker at prøve smage fra det salte køkken? Så har de i år en vegansk julekalender, som byder på veganske varianter - hvilket også åbner op for nye smage! Popcorn-julekalenderen er kommet for at blive - og der gourmet at hente for alle!

Pris (gældende for både klassisk og vegansk): 280 kroner

ANNONCE
Bolche-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Bolche-julekalender

Almuegaarden bolchejulekalender

Et af Danmarks første bolchekogerier er igen i år på banen med deres lækre bolcher. Og denne gang har de eksperimenteret med adventsformatet til deres julekalender - her bliver man for alvor forkælet hver søndag i advent, hvor lågerne gemmer på en stor, lækker pose bolcher eller andre lækkerier fra deres uimodståelige sortiment af lækre smage. Hvor man ved deres foregående julekalender fik en lille håndfuld bolcher hver dag i december, byder denne kalender på en rigtig smovse-pose hver søndag, så du har en masse lækre snacks i hele december. Hver adventsoverraskelse er nøje udvalgte julesmage fra sortimentet, hvor de håndlavede bolsjer byder på ikke blot visuelt imponerende kreationer men også velsmagende, vanedannende snacks fra højeste skuffe.

Pris: 199 kroner

ANNONCE
Lakrids-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Lakrids-julekalender

Lakridseriet lakrids-julekalender

Igen i år tager de gode folk hos Lakridseriet dig med på en eventyrlig smagsrejse i et univers af lakrids - hvor mange julekalendere og lakrids-snacks i Danmark centrerer sig omkring overtrukket lakrids, så tager vi på denne julekalender ud i den store verden og ser på, hvordan lakrids bliver lavet på forskellig vis i forskellige lande - det sætter sit tydelige præg på smagen og oplevelsen, hvor der gemmer sig en ny overraskelse bag hver låge. Guld-udgaven indeholder alt det bedste fra deres sortiment! Det er kvalitetslakrids over hele linjen - de har gjort det nemt for dig at opleve verden hjemme fra sofaen med et overdådigt udvalg af eksperimenterende teknikker og smagssammensætninger. Rendyrket lakrids-kræs for kendere!

Pris: 249 kroner

ANNONCE
Chokolade-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Chokolade-julekalender

Ole Chokolade chokoladejulekalender

En af de skarpeste producenter af fyldte dessertchokolader er igen i år på banen med en overdådig chokoladejulekalender - som i 2021 har fået et nyt design på deres dele-julekalender. Foruden en prydende forside på kalenderen har de gentaget den opfindsomme succes med kalenderlåger, som kan åbnes som to ‘døre’, der hver gemmer på et stykke af deres lækre chokolader. Vi snakker blandt andet en af de bedste eksempler på choko-marcipan, vi har herhjemme i Danmark! Det er som altid en oplevelse, når man går i krig med den fine, minimalistiske julekalender og opleve, hvor stor velsmag og rene nuancer, man oplever hos Ole Chokolade - det en rendyrket guf for folk, der elsker dessert-chokolader, som holder sig til de simple kreationer med fokus på velsmag!

Pris: 399 kroner

ANNONCE
Champagne-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Champagne-julekalender

Champagne For Alle champagnejulekalender

Skal der rigtig hygges i den kolde vintertid, så går man aldrig helt galt i byen med et glas boblende champagne - hvad enten vi snakker en lille lækker søndagsbrunch i den mørke december eller lidt festlig fyraften! Og her har de gode folk hos Champagne for Alle sørget for adventslækkerier for alle pengene - de er igen i år på banen med deres skønne, håndpakkede julekalender, som hver søndag byder på en spændende ny champagne. Både kendte og mere ukendte champagnehuse dukker op, så man kan udvide sin videns- og smagshorisont. Og som en ekstra hyggelig detalje, så kan man virtuelt hver søndag åbne lågen sammen med medstifteren Michael (som ejer det sammen med konen Dinna), hvor man får fortalt, hvad dagens flaske byder på, dens historie og en hyggelig snak om de liflige bobler. Hverdagsluksus i december har aldrig været lækrere!

Pris: 1250 kroner

ANNONCE
Lakrids-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Lakrids-julekalender

Haupt Lakrids lakrids-julekalender

Mens vi sværmer en del for Bülow-lakrids herhjemme i Danmark, så skal man unde sig selv at kigge svenskerne over skulderen på Haupt Lakrids. Det er rendyrket rock-n-roll på lakridsfronten med nogle vanvittige, vilde og velsmagende kreationer! På deres lille lakridsværksted i Stockholm bliver der eksperimenteret døgnet rundt med smagskombinationer og målet om at lave verdens bedste lakrids - og når man har smagt Haupt Lakrids? Så ligger de tæt på målet! De laver alt fra klassisk lakrids til helt crazy varianter med fermenteret hvidløg. Ekstremt højt niveau på lakrids-kvaliteten og en rendyrket fornøjelse for lakrids-elskere at dykke ned i Haupt magiske lakrids-univers fordelt på 24 forskellige låger med overraskelser!

Pris: 295 kroner

ANNONCE
Vingummi-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Vingummi-julekalender

Jelly Belly vingummi-julekalender

Hvem elsker ikke en god håndfuld Jelly Beans? Igen i år kan man få fingrene i et slaraffenland af lækre, dragerede vingummier med alskens forskellige smage - vi snakker alt fra tuttifrutti og jordbær i fløde til popcorn-smag og bismarckstokke. Hver dag får man en helt ny smag og fordelt på 24 forskellige låger er der virkelig meget variation - og så har man en fin lille guide på bagsiden, så man ud fra farvekombinationen kan spotte, hvad man sætter tænderne i på dagen. Eller lade sig overraske og gætte! I år er den designet som et fint lille rødt juletræ, så den fint kan stå dekoraktivt på børneværelset - eller de voksnes, hvis man har en lille forkærlighed for de små, lækre vingummi-bønner!

Pris: 189 kroner

ANNONCE
Chokolade-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Chokolade-julekalender

Valrhona chokoladejulekalender

Det kvalitetsbevidste, velsmagende og uimodståelige brand Valrhona har igen i år en række forskellige julekalendere på markedet - og en af de mere interessante af slagsen, er deres lille kreative julekalender, hvor man frem for den rene chokolade får små, lækre kreationer, hvori chokoladen er brugt. Vi snakker alt fra små honningkage-formede chokolade med dulce de leche til lækre, fyldte chokolader - og den overrasker hele vejen op til jul med små, lækre kreationer. Her får man smagt alt fra deres mørke chokolader, hvor især CARAÏBE får mundvandet til at løbe, til de lyse chokolader, som smelter på tungen. Foruden smagen står Valrhona også med B-Corp-certifikatet, som understreger en fantastisk bæredygtighed og sporbarhed fra kakaobønne til endeligt produkt. Fuld plade!

Pris: 165 kroner

ANNONCE
Vingummi-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Vingummi-julekalender

Haribo vingummi-julekalender

Haribo har i år lavet deres klassiske julekalender, som er spækket med velkendte vingummi-produkter fra deres sortiment, som altid falder i god jord hos både børn og voksne - og som en ekstra detalje i år, har de lavet deres julekalender selvlysende i mørke, så der kommer lidt ekstra hygge de mørke decembermorgener for hele familien. Så kan børnene lige snige sig over og hente dagens godte i ly af mørket! Haribo er stadigvæk et kæmpehit og en sikker vinder på julekalenderfronten, da den byder på en masse lækre og anderledes produkter, end dem man er vant til at købe i de danske supermarkeder - vi snakker alt fra små sure bomber til nogle lækre Maoam-varianter. En evig klassiker!

Pris: 99 kroner (findes i supermarkeder landet over)

ANNONCE
Delikatesse og specialvare-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Delikatesse og specialvare-julekalender

Oliviers & co. delikatessejulekalender

Oliviers og co. er en specialforretning, der på byder nogle af de lækreste produkter på markedet - alt fra verdens bedste olivenolie, snacks, oliven, råvarer og mange andre delikatesser til stort og småt. Og igen i år er de på banen med den underskønne julekalender, som åbner dørene for et eventyr på smagsfronten - bag hver låge finder man alt fra bløde, lækre chokoladetrøfler til små mini-flasker med markedets skarpeste olier, som kan bruges i madlavningen. Det er rendyrket slaraffenland for gastronomiske madører, der elsker at opdage nye smage og kræser for kvalitet i madlavningen. Alt fra en olivenolie med grøn citron til små glas med lækre tapanader og lignende - det er virkelig en kalender, hvor man får gastronomi og lækkerier for alle pengene og måske en af de julekalendere på markedet, der er mest underholdende i forhold til at åbne en ny låge hver dag - især hvis du er amatørkok eller har en forkærlighed for at stå og kokkerere i gryderne!

Pris: 479 kroner

ANNONCE
Chokolade-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Chokolade-julekalender

Anker Chokolade chokoladejulekalender

En forholdsvis ny spiller på markedet har på ingen tid gjort sig aldeles bemærket på chokoladefronten med nogle vanvittigt lækre kreationer som er lige dele opfindsomme såvel som velsmagende. Anker Chokolade er en fusion mellem en michelin-kok og en chocolatier, som sætter tydelige spor i chokoladen, som byder på 24 unikke forskellige fyldte chokolader hver eneste dag op til jul. Vi snakker alt fra marcipanbrød med brændte mandler til chokolader med æbler og brunet smør - det er rendyrket feinschmeckeri af bedste skuffe og utroligt opfindsomme. Hvor mange chokoladejulekalendere ofte har gengangere på ‘menuen’ kører Anker Chokolade nye indtryk hver dag. Verdensklasse chokolade!

Pris: 250 kroner

ANNONCE
Gourmet-øl julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Gourmet-øl julekalender

Herslev Bryghus øljulekalender

Herslev Bryghus er måske en af de mest eksperimenterende og innovative bryggerier i det danske land, da de virkelig går til klingen på nytænkende smagsvarianter og bryggemetoder - vi snakker alt fra fermenteret hø til at brygge øl med diverse frugter i sæson. Det er rock-n-roll over hele linjen og julekalenderen er ikke en undtagelse - fordelt på 24 dage får man et smagfuldt indblik i alle aspekter af deres små finurligheder og smagssammensætninger. Alt fra den nye alkoholfrie frokostøl til deres ikoniske Mark-kollektion med frugtige øl - fantastisk velsmag over hele linjen og nogle interessante og meget anderledes kreationer til dig, der gerne vil udvide din kendskab til øllens univers. Rendyrket økologi og gourmetøl over hele linjen!

Pris: 775 kroner

ANNONCE
Den store julekalenderguide 2021

Sweetkynd økologi-julekalender

Hvis du er typen, der elsker økologi og velsmag? Så har Sweetkynd skabt en julekalender dedikeret til dig! En fantastisk synergi mellem Sweetkynd, Elmelund Chocolatier og Cocohagen er blevet til denne økologiske julekalender, der byder på alskens lækkerier - vi snakker alt fra de famøse, bløde og lækre vingummier lavet med rosé-vin til lækre chokolader og snacks. Der er velsmag over hele linjen og så har samarbejdet også resulteret i, at man får en masse skøn variation - og i øvrigt fri for at beslutte sig om, hvorvidt man i år var i humør til chokolade vingummi til månedens kalenderlåger! Det er en god måde for dig, der endnu ikke er blevet introduceret til Sweetkynd, at smage de lækre, veganske og økologiske vingummier, som sætter en tyk streg under gourmet og velsmag! Og akkompagneret af luksustrøfler og chokolader? Ikke et øje tørt. 

Pris: 300 kroner

ANNONCE
Den store julekalenderguide 2021

To Øl julekalender

To Øl er igen i år på banen med en særdeles mundvandsfremkaldende julekalender for øl-entusiaster! Der har plukket et skarpt udvalg af deres enorme sortiment og krydret hver dag op til jul med en spændende kreation i øllets univers - vi snakker alt fra en klassisk, noget nær perfekt IPA til en øl smagt til med hindbær. Der er mørke og lyse øl og alt derimellem, som byder på en slaraffenland af smagsoplevelser - både som nybegynder, der forsøger at udvide sit øl-repertoire og en kender, der sætter pris på håndværk og kvalitet. Der er både flaskeøl og dåseøl, som med forskellige nuancer og bryggemetoder byder på en masse forskelligrettede smagsoplevelser i vintermørket - og så kan du vælge enten at nyde en øl pr. dag eller pulje sammen til et brag af en velsmagende julefrokost!

Pris: 719 kroner

ANNONCE
Den store julekalenderguide 2021

Brew Company kaffe- og te-julekalender

De gode folk hos Brew Company har igen deres ikoniske julekalender i spil - og i år er de gået all-in på varianter! De står bag de famøse små transportable kaffebrygge-poser, hvor man blot skal tilføje kogende vand og så agerer posen en 'kaffekande' i sig selv - hvad enten du er på vej ud af døren med en hurtig kaffe i hånden eller sidder under stjernerne i vildmarken. Der er voldsomt god kvalitet og smag i konceptet, og så er det utrolig nemt og enkelt - julekalenderen åbner dørene for en masse forskellige smage, ristningsgrader og diverse forskellige ophav af bønner, som sætter sit præg på kaffen. Perfekt til en grå og kedelig morgen i december - og igen i år har de deres te-version med, som byder på en perlerække af alt fra sundhedsvenlige drikke til eksotiske og frugtige smage. Og kaffeuniverset har udvidet sig med en espresso-udgave til dig, der gerne vil have smæk på smagen og mængden af stærk kaffe - og så kan også få en koffein-fri udgave, så du kan nyde en kop velbrygget kaffe om aftenen uden at ligge med åbne øjne hele natten. Kaffe gjort nemt uden at gå på kompromis med smagen!

Pris: 350 kr. (enkeltvis pris for Kaffe, Espresso, Tea og Decaf)

ANNONCE
Skumfidus-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Skumfidus-julekalender

The Mallows skumfidus-julekalender

Hvem elsker ikke skumfiduser? Og mens de klassiske skumfiduser har bedst af at blive smidt på en pind og indover gløderne på bålet - så har The Mallows lavet gourmet-skumfiduser, som smelter på tungen. De er igen i år på banen med deres finurlige, kvadratiske julekalender, hvor man bag hver låge kan smage deres ikoniske skumfiduser - som både byder på lakrids- og chokoladeovertrukne lækkerier såvel som varianter med kaffe og citron. Mallows har en lækker, blød konsistens, men også et godt bid - og julekalenderen åbner op for alle de bedste smage i sortimentet. Og så gør det heller ikke noget, at de lige har sørget for en lille ekstra overraskelse bag låge 25!

Pris: 300 kroner

ANNONCE
Kaffebønne-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Kaffebønne-julekalender

Danish Coffee kaffebønne-julekalender

Hvis du rigtig skal forkæles på kaffefronten i december, så skal du spidse ører, når man nævner Danish Coffee og Farm Mountain. De er igen på markedet i år med deres famøse kaffebønne-kalender, hvor man hver eneste dag i december får en lille pose med friskristede kaffebønner, som er nøje udvalgt på både smag og oprindelse. Der er 24 forskellige smage og ristninger, så alle sørger for, at du får udvidet din forståelse for kaffesmag og nuancer i den kolde decembertid - og så er de indpakket i emballage, som gør, at hvis du ikke når at drikke det hver eneste dag, så kan det holde sig i lang tid. Desuden får man en fin lille forklaring af hver kaffe og hvilke smagsnoter, der gemmer sig bag hver låge - ren kaffe-luksus!

Pris: 599 kroner

ANNONCE
Lakrids-julekalender - Den store julekalenderguide 2021 Lakrids-julekalender

Lakritsfabriken lakridsjulekalender

Her har vi fingrene i en af de julekalendere for lakrids-elskere, som virkelig rammer alle tangenterne på en god jul! Der er enormt stor variation bag hver låge, enorm stor mængde lakrids pr. låge og ikke mindst vanvittig stor velsmag og kvalitet over hele linjen - det er lidt julekalenderen, der bliver ved med at give! Der er ca. 30 g lakrids bag hver låge, som er designet til at være delevenlig - men lad os være ærlige. Det smager så godt, at det er en en-personers julekalender! Stor velsmag over hele linjen og endnu et eksempel på, at svenskerne for alvor har styr på deres lakridskogning - stor variation, masser af opfindsomme kreationer og et fint indblik i deres overdådige sortiment hos Lakritsfabriken.

Pris: 390 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE