Mandekogebogen

Få knækket koden til din Airfryer med ny opskriftsbog

Grundteknikker og ny inspiration!

Airfryers er mere populære end nogensinde - men som det er med alle nye gadgets og remedier, skal man lige have teknikken ind under huden, før det hele kører som det skal.

Og det er nu muligt med en ny, inspirerende kogebog!

Det er en super enkel og praktisk lille kogebog, som dykker ned i en verden af mad lavet i forskellige airfryers - skrevet af Valentina Harris. Det er en samling af nogle af de bedste opskrifter til airfryer.

Opskrifterne er en blanding af tilberedningsmetoder til simple råvarer og nemme retter til hverdagen såvel som nytænkende og anderledes opskrifter, som viser, hvad en airfryer kan udover de gængse hverdagsnuancer.

Det gode ved airfryer er, at den sparer på fedtstoffet og sørger for et nedsat elforbrug - så det er både noget, der sparer på kalorier og pengepungen!

Bogen er også praktisk indrettet på den måde, at man foruden opskrifter i airfryer-universet også får en god gennemgang af de basale grundtrin, teknikker og måden, man bruger airfryeren på - så hvis du stadig lige mangler at have teknikken i fingerspidserne, tilbyder bogen også, at du lige kommer back-to-basics.

Klar på at blive en Airfryer-legende? Du kan købe bogen lige herunder.

ANNONCE
Airfryer - de bedste opskrifter

Releasedato: 6. oktober 2023

Sideantal: 144

Forlag: Turbine

Pris: 229,95 kroner

Del

Seneste nyt

Annonce