Mandekogebogen

Fanfavorit hos Nespresso vender tilbage efter 5 år

Husker du Dharkan-kaffen?

Efter at have ventet i utålmodighed i hele fem år, kan Nespressos kunder nu glæde sig over genkomsten af den populære Dharkan-kaffe.

Den intense og dybe smag, der gjorde kaffen til en favorit blandt Nespressos kunder, forsvandt fra sortimentet i 2019, hvilket resulterede i klager fra hele 45 pct. af Nespressos kundebase.

Årsagen til Dharkans midlertidige exit fra markedet i 2019 var, at den elskede kaffe kun var tilgængelig som en limited edition. Denne beslutning blev dog mødt med utilfredshed, især blandt Nespressos OL-kunder (Original-kapslerne), der udgjorde næsten halvdelen af dem, der udtrykte deres skuffelse. Tilbage i 2013, for et årti siden, stod Nespresso over for udfordringen med at skabe en ristretto med mere styrke og intensitet uden at tilsætte mere kaffe til kapslen eller introducere en brændt smag med en mørkere ristning.

Dette førte til udviklingen af Dharkan, der udelukkende brygges på Arabica-bønner med et højt lipidindhold, hvilket tillader lang ristning ved lav temperatur uden at karbonisere. Dharkan har kraftfuld karakter, der byder på intense ristede noter, antydninger af bitter kakao og ristede kornprodukter. Denne espresso, der dyrkes mellem 1.000 og 1.400 meter over havets overflade i regioner som Indonesien og Costa Rica, er nu tilgængelig på nespresso.dk og i Nespresso Boutiques fra uge 3.

Det glædelige comeback af Dharkan er dog kun begrænset til Nespressos OL-system, og prisen er sat til 4,89 DKK per kapsel ifølge vejledende pris.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce