Mandekogebogen

Fanta Lemon udgår fra det faste sortiment til fordel for Fanta Lemon No Sugar

Ud med den klassiske, ind med sukkerfrit alternativ.

Coca-Cola Company har netop lanceret en ny variant i deres portfølje af klassiske velsmagende sodavand. 

Den går under navnet Fanta Lemon No Sugar og er et sukkerfri take på den klassiske Fanta Lemon.

Mens nyheden kommer som et tilbud til forbrugerne om større mulighed for at vælge sukkerfri alternativer i hverdagen, så betyder det også, at Fanta Lemon (den regulære) forsvinder fra det første sortiment. 

"For meget sukker er ikke godt for nogen. Og det er bestemt ikke vores anbefaling, at man skal indtage mere sukker, end hvad Sundhedsstyrelsen og verdenssundhedsorganisationen WHO anbefaler. Derfor er vores strategi globalt at reformulere vores opskrifter og lancere et bredt og smagfuldt sukkerfrit sortiment til supplement af vores sukkerholdige velkendte og højtelskede brands. På globalt plan har vi siden 2017 fjernet hele 600.000 tons sukker," siger Annette Spanggaard, public affairs, kommunikations- og CSR-direktør hos Coca-Cola Danmark.

Dermed kan Fanta Lemon No Sugar følge trop i en allerede populære gruppe af sukkerfri-sodavand, som byder på Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Zero Sugar Cherry, Fanta Orange Zero Sugar, Coca-Cola Zero Sugar Lemon, Sprite Zero Sugar og Coca-Cola Zero Sugar Koffeinfri.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce