Mandekogebogen

Faxe Kondi lancerer ny Appelsin-variant efter 52 år med den ikoniske lemon/lime

En ny spiller!

Faxe Kondi har i mange året været en vigtig spiller i sodavandsudbuddet på tværs af hele landet - netop på grund af deres ikoniske smag, som trods forskellige designændringer og kampagner er forblevet uændret. 

Det har været en hjørnesten i soda-fryseren på alt fra tankstationen til supermarkedet og i mere end 50 år har Face Kondi altid smagt af lemon/lime.

Nu er tiden kommet til at tænke lidt ud af boksen - for første gang nogensinde lancerer Face Kondi to nye sodavand med nye smage.

Denne gang smager det af appelsin - i form Faxe Kondi Appelsin og Faxe Kondi Appelsin 0 Kalorier.

Brand manager Rasmus Kobbersmed fra Royal Unibrew fortæller følgende om projektet:

"- Vi gi’r Faxe Kondi Appelsin et skud, da vi mener, at vi har ramt en appelsinsmag, som vil være svær at sige nej tak til. Vi har i mange år leget med smagsvarianter, men da vi ramte den helt rigtige appelsinsmag, vidste vi, at den skulle vi dele med danskerne. Med Faxe Kondi Appelsin tilfører vi en stærk spiller til segmentet for appelsinsodavand, som vi håber vil vinde hjerter blandt danskerne."

Og det er nemlig ikke bare en lille limited edition, som Faxe Kondi de seneste 7 år har eksperimenteret med i form af forskellige sommersmage med strejf af andre frugtvarianter.

Appelsinen bliver en fast del af sortimentet og kan fås i hele landet fra uge 4 2023. 

ANNONCE
Faxe Kondi lancerer ny Appelsin-variant efter 52 år med den ikoniske lemon/lime
Del

Seneste nyt

ANNONCE