Mandekogebogen

Flanksteak Pinwheels

Fyldte ruller af flanksteak!

En god, mør og saftig flanksteak går man aldrig galt i byen med, når man skal grille til sommer.

Men hvis du har lyst til at prøve noget lidt udover med flanksteak - så skal du prøve flanksteak pinwheels!

I samarbejde med Bord Bia og Irish Meat har jeg kreeret en lille opskrift på netop dette.

Det er i al sin enkelthed flanksteak, som man næsten flækker på midten og fylder med lækre smagfulde ingredienser.

En blanding af krydderurter, oliven og hvidløg - derefter ruller man den sammen, binder små snore på og skærer dem ud i portioner.

Så kan man stege hvert enkelt flanksteak-rouladestykke, som bevarer saft og kraft samtidig med, at de kan tåle én over nakken på grillen.

Den irske flanksteak er velkendt for sin mørhed, så den er yderst velegnet til dette formål.

Fang opskriften herunder:

ANNONCE
Udskriv opskriften

Flanksteak pinwheels

Lækre ruller med fyldt flanksteak!

4 portioner 25 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 15 minutter
Ca. 0 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 700 gram flanksteak
  • 1 stk persille, bundt
  • 1 stk løg
  • 5 fed hvidløg
  • 2 spsk. syltede peberfrugter (på glas, eller hjemmelavet)
  • ½ dl grønne oliven
  • 2 tsk salt + peber
  • 1 dl parmesanost

Fremgangsmåde

  1. Start med at flække din flanksteak forsigtigt på midten uden at skære den i to dele - du deler den ligesom en 'sommerfugl'. Det gør ikke noget, hvis der kommer huller i kødet, men forsøg at undgå det.
  2. Drys gavmildt med salt og peber.
  3. Blend nu hvidløg, løg, peberfrugt, oliven, persille og revet parmesan til en grov masse. Smør det jævnt udover kødet.
  4. Rul kødet sammen som en roulade. Nu skal du bruge madlavningssnør og binde 6-8 snore rundt om rullen. Skær i mellem hver rulle, så hver snor holder på samlingen.
  5. Grill dem på direkte varme og pensl med lidt olivenolie på hver side. De skal have ca. 10-15 minutter - men du kan også give den grillskorpe i nogle minutter og så give dem 10-15 minutter i en forvarmet ovn efterfølgende i 12-15 minutter på 180 grader.
Del

Seneste nyt

Annonce