Mandekogebogen

Focaccia-sandwich

Lækker opgradering af focaccia-brødet!

Focaccia i sig selv er en underskøn spise, hvor man afbager et luftigt, hullet og svampet brød enten toppet med tomater, olien og krydderier eller bare en god sjat olivenolie.

Et madbrød, der både kan spises som en snack og som tilbehør til et større måltid.

Og så kan man også lige gå all-in og lave en focaccia-sandwich! 

Her bruger man focaccia til at være brødet i din sandwich og fylder den med lækkerier - eksempelvis parma-skinke, mozzarellaost, rucola og oliven-tapanade.

En skøn, lækker og mættende sandwich - hvor man egentlig har fyld på både indeni og udenpå!

Fang opskriften herunder:

ANNONCE
Udskriv opskriften

Focaccia-sandwich

Snack-opgradering!

4 portioner 30 minutter
Forberedelse: 10 minutter
Ventetid: 0 minutter
Tilberedning: 20 minutter
Ca. 1200 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 1 stk focaccia-brød, hjemmebagt (se opskriften i artiklen)
  • 8 stk parmaskinke, skiver
  • 300 gram frisk mozzarella
  • 2 dl oliven
  • 2 tsk kapers
  • ½ dl olivenolie
  • 1 kilo hvidløg
  • 3 håndfuld rucola

Fremgangsmåde

  1. Bland oliven, kapers, olivenolie og revet hvidløg i en minihakker og blend det til en cremet tapenade.
  2. Efter afbagning af dit focaccia-brød skal det lige køle let af - derefter skal det flækkes på midten på langs. Smør begge sider med tapenade og fordel rucola, skinke og ost. Klap sammen og nyd en italiensk hapser!
Del

Seneste nyt

Annonce