Forvandl juleresterne til en smagfuld jule-pizza
And og kogte kartofler kan bruges til en ny juleklassiker!
Du kender uden tvivl en af bagsiderne af den søde juletid - alle de rester du står med i sidste ende, som måske, måske ikke kan nå at blive spist efter julemiddage og julefrokoster.
Hvordan forvandler man lige de rester til noget interessant?
Ooni slår et slag for, at man kan bruge juleresterne til nogle ret fede pizza-konstellationer.
I en ny undersøgelse foretaget af Ooni, har man fundet ud af, at kun 1 ud af 10 danskere spiser pizza i juledagene og juleferien.
Så måske det var tid til en ny tradition?
Ooni har hentet inspiration fra deres ambassadør Steffen Dyrup Povelsen, som har givet to bud på, hvordan du undgår madspild i juletiden og forvandler julerester til gourmet-pizza:
Opskrift 1:
Andepizza på Margherita bund, toppet med kål (salat), ristede nødder og/eller olivenolie
Forslag 2:
Jule-kartoffelpizza på hvid bund med mozzarella (kan også været med tomat), kogte kartofler fra dagen før, lidt tyndskåret flæskesteg, toppet fint hakket flæskesvær
Og når man så smider disse 'restepizzaer' i sin Ooni, der laver pizzaer på 60 sekunder ved 400-500 grader? Så vågner julemaden op til dåd!
Find mere inspiration hos Ooni lige her.