Gorm Wisweh åbner offseason pop-up-restaurant på Bornholm til påske
Påsketur til Klippeøen?
Bornholm er ikke den store turistattraktion off season, som jo er gældende for de fleste sommerlige tilflugtssteder såsom Skagen.
Men det vil kok Gorm Wisweh gerne slå et slag for - Øen er genial året rundt.
Han kan tilføje endnu en restaurant til samlingen, når han til Påske i år åbner en pop-up-restaurant i Solgården i Aarsdale på Bornholm.
Den vil holde åbent til efterårsferien og vil byde ind med lækker mad til forbipasserende turister såvel som forkælelse for de fastboende.
Endda med ambitioner om, at den på sigt skal være en permanent tilføjelse til området.
Hvilken slags restaurant? Vi snakker pizzaer! Alle sammen bygget op på Gorm's 14 år gamle surdej.
Derudover måltider med italiensk islæt - snacks, pølser, ost, antipasti og lignende.
Klar til lidt italiensk på bornholmsk til Påske?